Tuleks... aga veedan homse hommiku garaazis koos kuumapuhuri ja lakibensiini ja pigieemaldusvahendiga ja peale lõunat viin auto remondimehe juurde... muidu mõte poleks üldse paha. näu
erki kirjutas:mis ilm mujal linnades hetkel on? meil siin veidi lumine...lennuväljal on hea kihutada(A) huvitav kas homme on ka lennuväljal lumi maas, kui on siis keegi ei viitsi siia kihutama tulla?
visible - hehe, joonele jah:D hea et ma üldsegi kohapealt minema saan:D....üks tagumine kumm peaaegu et slikk(lund ei tulnud ega tulnud... ) aga ma kulgen tavaliselt seal taga metsas nö. raja peal
Tuli välja, et mu remondimees jäi haigeks ja tema juurde minek lükkub edasi. Saaksin ka siis homme Haapsallu tulla, kui minek on Mul suht hea lähedal minna ka, mööda Vana-Haapsalu maanteed.
Mis arvate siis, kell 12 kogunemine? Hiljema peale ei tasuks jätta, kuna kell neli läheb pimedaks juba.
No mis toimukse, kas on huvilisi? Ma arvan et me Dexteriga kahekesi ka ei viitsiks minna. Muidu mina tuleksin vist nagunii teist teed mööda kui Tallinna rahvas, kui te just mööda vana haapsalu maanteed sõita ei taha Sel juhul võiks kohtuda Keilas
erki kirjutas:
visible - hehe, joonele jah:D hea et ma üldsegi kohapealt minema saan:D....üks tagumine kumm peaaegu et slikk(lund ei tulnud ega tulnud... ) aga ma kulgen tavaliselt seal taga metsas nö. raja peal
no kurat alles nüüd tuli mul nett tagasi, eile õhtust saadik kuni tänaseni...vinge...
aga hetkel näitab kraadiklaas +2 käisin lennuväljal ka....suht siuke plödi on, kuid libe on ikka....
visible - ootame kuni lumi ära sulab siis paneme joonele