vaba teema, kuid jääme viisakaks

vaba teema, mula ja pläma...
Vasta
kersti
Klubi auliige

Postitus Postitas kersti »

Tuleks... aga veedan homse hommiku garaazis koos kuumapuhuri ja lakibensiini ja pigieemaldusvahendiga ja peale lõunat viin auto remondimehe juurde... muidu mõte poleks üldse paha. näu :roll:
tamar
Moderaator

Postitus Postitas tamar »

skyline boy kirjutas:haha loll küsimus aga.. Palju kannatavad sierra ohc mootori kolbid?või kas 2,8l ja 2,9l on samad kolbid? :D

Mismõttes palju kannatavad=? oleneb mida tahad nendega teha...
Ford Sierra 2,9 V6 Cosworth Ghia 143kw 1989a ootamas oma aega
Transitipeale üleläinud...
TOm
Administraator

Postitus Postitas TOm »

haapsallu lähex siis kui lennukas lumine...kiilasjääl minu rehvid enam ei pea eriti :D

Krants, tule ka haapsallu...näita kuidas kaubikuga kurvides 2 ratta peal sõidad :D
powered by 2.0 Ohc
Tarmo
Klubi juhatus
Nimi: Tarmo

Postitus Postitas Tarmo »

tamar kirjutas:
skyline boy kirjutas:haha loll küsimus aga.. Palju kannatavad sierra ohc mootori kolbid?või kas 2,8l ja 2,9l on samad kolbid? :D

Mismõttes palju kannatavad=? oleneb mida tahad nendega teha...
ju surveastet mõtles. et kui lisada turbo või kui lihvada kaant. ehk kui kõva paugu välja kannatab
Visible
fanaatik

Postitus Postitas Visible »

erki kirjutas:mis ilm mujal linnades hetkel on? meil siin veidi lumine...lennuväljal on hea kihutada(A) huvitav kas homme on ka lennuväljal lumi maas, kui on siis keegi ei viitsi siia kihutama tulla? :twisted:
Lähme jah lükkame joonele. :D
erki
Administraator
Kontakt:

Postitus Postitas erki »

tom - seal ikka lund ka mitte ainult jää :P

visible - hehe, joonele jah:D hea et ma üldsegi kohapealt minema saan:D....üks tagumine kumm peaaegu et slikk(lund ei tulnud ega tulnud... :D) aga ma kulgen tavaliselt seal taga metsas nö. raja peal :)
Motorsport is a lifestyle
Dexter
Klubi liige
Kontakt:

Postitus Postitas Dexter »

kui tallinnast veel inimesi tuleks...siis vb oleks isegi haapsallu tulija....kuid siis tuleks aeg kokku leppida... :wink:
kersti
Klubi auliige

Tuli välja, et mu remondimees jäi haigeks ja tema juurde minek lükkub edasi. Saaksin ka siis homme Haapsallu tulla, kui minek on :) Mul suht hea lähedal minna ka, mööda Vana-Haapsalu maanteed.
Mis arvate siis, kell 12 kogunemine? Hiljema peale ei tasuks jätta, kuna kell neli läheb pimedaks juba.
Dexter
Klubi liige
Kontakt:

kersti kirjutas:Mis arvate siis, kell 12 kogunemine? Hiljema peale ei tasuks jätta, kuna kell neli läheb pimedaks juba.
ja kus kogunetakse?
kersti
Klubi auliige

No mis toimukse, kas on huvilisi? Ma arvan et me Dexteriga kahekesi ka ei viitsiks minna. Muidu mina tuleksin vist nagunii teist teed mööda kui Tallinna rahvas, kui te just mööda vana haapsalu maanteed sõita ei taha ;) Sel juhul võiks kohtuda Keilas :P
Visible
fanaatik

Postitus Postitas Visible »

erki kirjutas: visible - hehe, joonele jah:D hea et ma üldsegi kohapealt minema saan:D....üks tagumine kumm peaaegu et slikk(lund ei tulnud ega tulnud... :D) aga ma kulgen tavaliselt seal taga metsas nö. raja peal :)
Aga ma võin sind lohutada, et ma tuleks 2101'ga. :D :D
KRANTS
kasutaja

Postitus Postitas KRANTS »

TOm kirjutas:Krants, tule ka haapsallu...näita kuidas kaubikuga kurvides 2 ratta peal sõidad :D
6eek/km ja olen käsi :idea:
Pilt
erki
Administraator
Kontakt:

Postitus Postitas erki »

no kurat alles nüüd tuli mul nett tagasi, eile õhtust saadik kuni tänaseni...vinge...
aga hetkel näitab kraadiklaas +2 käisin lennuväljal ka....suht siuke plödi on, kuid libe on ikka....

visible - ootame kuni lumi ära sulab siis paneme joonele :P
Motorsport is a lifestyle
tamar
Moderaator

Postitus Postitas tamar »

Huvitav kauaks lumi jääb? Praegu lumi maas aga pluss kraadid ja kohati sajab vihma.

Peab ruttu lund hakkama pildistama, enne kui ärasulab :D

Kas keegi teab veel mõnda head kohta kust filme tõmmata peale klaabu? Programmid eihuvita aga servereid vms kust saaks veel tõmmata ?
Ford Sierra 2,9 V6 Cosworth Ghia 143kw 1989a ootamas oma aega
Transitipeale üleläinud...
Dexter
Klubi liige
Kontakt:

tamar kirjutas:Kas keegi teab veel mõnda head kohta kust filme tõmmata peale klaabu? Programmid eihuvita aga servereid vms kust saaks veel tõmmata ?
Ise kasutan bitcometit ja torrenteid... => http://torrentspy.com/
Vasta