Noh, eile oli siis ostetud ja täna ümberregistreeritud Ford Sierra Ghia (1992 a., 2.0, 88 kW). Natuke ajaloolist infot...
Olin ühe aasta sõitnud VAZ 21013 (Kopikas) ja meeldis see auto mulle väga, sest oli see veel minu vanaisa auto ja päris palju huvitavaid olukordi on selle autoga olnud ))) Viimase kolme kuu jooksul oli plaanis osta midagi parimat aga nii kiiresti ma küll ei mõelnud et see juhtub. Minu Ziguli 29.03.10 kell 11.30 oli varastatud. Ise nägin kuidas see sõitis minema ((( Vot see on ikka väga raske vaadata kuidas sinu armastatav auto sõidab minema ja sa ei saa midagi teha. Paar päeva olin shokis aga pärast hakkasin mõtlema, et peab siis kiiremini midagi muud osta. Ford Sierrasit vaatasin päris palju (Internetis) ja 4.04 läksin üht vaatama. Ütlen ausalt, autoga on probleeme... Muidu ostsin nalja raha eest. Vot niisugune asi )) Kellel on midagi huvitav. Kirjutage, küsige. Hetkel on vähe pilte, muidu mõne aja pärast pesen auto ja teen ilusat fotod...
Palun vabandust kui on gramaatilisi vigu... Ise olen venelane ja võib olla midagi kirjutan valesti )) Parandage ))) Alati olen tänulik selle eest ))) Muidu minu nimi on Nikolai, olen 20 aastat vana (Nii öelda lühi tutvumine)))