Nico Ford Sierra Ghia, '92, 2.0, 88kW

Kasutajate pikendused
Vasta
Nico
turist

Nico Ford Sierra Ghia, '92, 2.0, 88kW

Postitus Postitas Nico »

Tere!
Noh, eile oli siis ostetud ja täna ümberregistreeritud Ford Sierra Ghia (1992 a., 2.0, 88 kW). Natuke ajaloolist infot...
Olin ühe aasta sõitnud VAZ 21013 (Kopikas) ja meeldis see auto mulle väga, sest oli see veel minu vanaisa auto ja päris palju huvitavaid olukordi on selle autoga olnud ))) Viimase kolme kuu jooksul oli plaanis osta midagi parimat aga nii kiiresti ma küll ei mõelnud et see juhtub. Minu Ziguli 29.03.10 kell 11.30 oli varastatud. Ise nägin kuidas see sõitis minema ((( Vot see on ikka väga raske vaadata kuidas sinu armastatav auto sõidab minema ja sa ei saa midagi teha. Paar päeva olin shokis aga pärast hakkasin mõtlema, et peab siis kiiremini midagi muud osta. Ford Sierrasit vaatasin päris palju (Internetis) ja 4.04 läksin üht vaatama. Ütlen ausalt, autoga on probleeme... Muidu ostsin nalja raha eest. Vot niisugune asi )) Kellel on midagi huvitav. Kirjutage, küsige. Hetkel on vähe pilte, muidu mõne aja pärast pesen auto ja teen ilusat fotod...

Palun vabandust kui on gramaatilisi vigu... Ise olen venelane ja võib olla midagi kirjutan valesti )) Parandage ))) Alati olen tänulik selle eest ))) Muidu minu nimi on Nikolai, olen 20 aastat vana (Nii öelda lühi tutvumine)))
Pilt
Pilt
Pilt
Viimati muutis Nico, 20 Okt 2010, 23:14, muudetud 1 kord kokku.
Nico
turist

Re: Ford Sierra Ghia, '92, 2.0, 88kW

Postitus Postitas Nico »

Unustasin kirjutada mis autol on veel. Täis elektripakett (siin hulgas ka elektrinie katuseluuk). Tagaluuk salongist on võimalik lahti teha... Ja... Muud pisi asjad )) Mis pakkuvad palju rõõmu )))
contact
sõltlane

Postitus Postitas contact »

veel üks Ghia lisandus listi :) hoia ja masin teenib hästi!

ple su grammatikal viga midagi mõni täht küll on aga ega see keel kerge pole, nii et saad hakkama küll!
ise ei julge enam NSV masinatega sõita kui vaatasin, mis moodi neid koostatud olid tehase poolt.
Ja mõned kokkupõrked sama maa masinatega nagu moskvitš ja samas sõidumugavus hoopis teine maailm.
poisikesena sai nende aparaatidega ringi vuristatud küll ja rohkem. endalgi kunagi õuepeal seisi moskvitš. :D
tegelt auto alles aga seisab kaugemal ja rohu sees, kuulus see inseneeride konstruktor nimega "moskvitš" mu vanaisale.

sai ka seda siis peale sierraga sõitu proovitud, mäletas veel küll, kuidas see tehnika liikuma saada. Tunne oli nagu sõidaks veoautoga!
€-contact
tann
fanaatik

Postitus Postitas tann »

Harva juhtub ghia lisadega sierrasid müüki ja kui juhtubki, siis on tavaliselt üsna kehvas seisukorras, aga jõudu selle korda tegemisel siis. Ja ütle, mis siis autol probleemid on, saab äkki soovitada, mis ette võtta.
Endalgi mul umbes samasugune aga lisasid pole mul (ainult elektriaknad panin külge).
IvoK
sõltlane

Postitus Postitas IvoK »

Esmapilgul tundub välimuselt küll viisakas, auto24-jas sai isegi seda vaadatud.

Mis lisad tal täpsemalt on, olen tähele pannud et ghia-sid on päris mitme erineva varustusastmega. Muidugi keele kasutuse kohapealt ei saa sulle nagu midagi etteheita, vanust ka suht vähe aga saad Eesti keelega kenasti hakkama, on päris palju vanemaid venelasi kes ei suuda terve elu jooksul ka kohustuslikku riigikeelt omandada.

Edu sierra-ga ja hoia ka meid kursis, rohkem pilte: seest väljast ei teeks paha. :)
Sierra 2.0i 85a
Sierra 2.0i 93a
Probe 2.5 96a
M3 1.6 04a
Sierra 2.0i 92a
Mondeo 2.0 103 11a
MaX525
kasutaja

Postitus Postitas MaX525 »

Привет с Форум.ее :D

kas zigulli ei leitudki?
päris hea sierra on sul _ sa pole ainukene venekeele rääkiv inimene siin :mrgreen:
Sorry minu halva eesti keele oskuse pärast :)
Tarmo
Klubi juhatus
Nimi: Tarmo

Postitus Postitas Tarmo »

kui vahest lause lõpp ja mõni hingetõmbe puhuks koma vahel on, siis käib juba küll. Ega eestlased siin paremini ei kirjuta, pigem halvemini, sest nad ei üritagi. Ootame päikesepaisteliste ilmade pilte
Nico
turist

Postitus Postitas Nico »

Nii! Lisad on siis sellised:
4 el. aknad, el. peeglid, el. katuseluuk, esi akna soojendus, tagaluuk ja bensiini luuk käivad salongist lahti (ei tea kas on see lisa või mitte :) ), Esitulede pesur (Töökorras), бортовой компьютер (Ehk siis kompuuter... Või kuidas seda nimetakse? Aga see natuke keppib ajud)))... Võib olla on midagi veel, aga ei tea )))) Muidu sellel autol on väga rikkas lisade komplekt. Nagu räägitakse vene keeles: полный фарш )))

Probleemidest:
Kere roostetab (Palju rohkem kui oli näha auto.24-ja piltidel). Kõige hullemad kohad on küljekarbid ja tagaporitiiva kaared. Spoiler on ka värviprobleemidega (( Muidu mootori, käigukasti kohta ei saa midagi praegult öelda. Alusvanker... Tagant korras, esi natuke lööb ikka... )))

Salong (Ja kogu auto üldse) olid täna pestud, just praegult autopesulast tulin... (Ise oma sõpradega pesin, see tõttu väga korralikult kõik on tehtud. Fotod siis homme, praegult aint kaks... Mis ei anna päris palju inffi...
Pilt
See on siis üks udutuli. OTSIN UUS UDUTULI KA! KELLEL ON, KARJUGE!!! )))
Pilt

Aidata küll saaksite... Et huvitab kus ja kui palju võib maksta vahetada küljekarbid, kaared? Võib olla kellegil on oma koht kus te alati käite?
simp
kasutaja

Postitus Postitas simp »

osta saab neid ladu24.ee, vahetamise kohta ei tea, otsin isegi kohta...
Eesti majandus seisab hetkel suure kuristiku serval. Valides Keskerakonna astume suure sammu edasi.
Nico
turist

Postitus Postitas Nico »

No jah... Inimest kes teeb kere korda on vaja )))
Viimati muutis Nico, 08 Apr 2010, 22:36, muudetud 1 kord kokku.
Nico
turist

Postitus Postitas Nico »

Nii siis! Auto sai pisi "photosession" )))

See on kuidas ta välja näeb ilmselt. Kui lihtsalt vaadata siis probleeme eriti ei ole näha
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt

Aga kui vaadata natuke täpsemalt, siis vot selline lugu
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt

Ootan kommentaare )))
Tamm85
Klubi liige

Postitus Postitas Tamm85 »

Kaugelt vaadates tundus,et täitsa kobe pill,aga lähedalt tehtud piltidel on roostet ikka kõvasti.
Sierra 1.8 OHC 87
Sierra 1.8cvh->2.0 dohc 92
Sierra DOHC 91
Sierra DOHC 93
contact
sõltlane

Postitus Postitas contact »

kiiremas korras tuleb see asi korda ajada, muidu järgmine aasta võid sealt läbi vaadata.
€-contact
Nico
turist

Postitus Postitas Nico »

Jah. Muidugi! See küljekarp millel on juba auk tahan esialgu teha, koos sellega tahan ka kaared... See teine karp mis on täppides on veel kõva, eelmine omanik ütles, et ta väga valesti seda värvis, see tõttu hakkas karp õitsema... ))))
Mul on väga vaja aidata! )) Kus Tallinnas teevad hästi kereremont (Keevitus). Ja kui palju maksab küljekarbi ja kaare vahetus, äkki keegi teab?
legendaarne666
Klubi auliige
Kontakt:

Postitus Postitas legendaarne666 »

Kaugelt tundus jah päris ilus,aga lähedalt mitte niiväga enam.Heledat värvi autoga on jah seda roostet ka paremini näha.Peab pisut vaeva nägema ja saab veel päris kaua sõita.Jõudu sulle selle autoga.
Vasta