Mk1 esiosa sobivus
Mk1 esiosa sobivus
Hei!
Küsimus kas mk1 nina läheb 1-1 mk3 sedaanile külge? Mk1 nina meeldib rohkem
Küsimus kas mk1 nina läheb 1-1 mk3 sedaanile külge? Mk1 nina meeldib rohkem
Re: Mk1 esiosa sobivus
Läheb küll, kui natuke vaeva näha ja õiged detailid välja vahetada ! 

Jep, kui universaal granada per$e suudeti õmmelda 7-se bemmi taha (selline värd liikus Eestis aastaid tagasi) , siis asi see paar noka plekki ümber lüüa on. Googlest inspiratsiooniks hea annus Leepu & Pitbulli peale ja rellakas/keevitus kuumaks
Tegelikult pole nina aretamine sirjel kuigi hull töö

Muidugi mitte. Aga MK1 ning MK3 omavahel ei käi kokku. Minu arvates 

See värd on tänaseks päevaks juba sama haruldane kui ükssarv. Kui ma ei eksi siis tehase enda töö. Me ükspäev töö juures arutasime milliseid pärleid/värde on kogu autotöötus välja lasknudMrBungle kirjutas:Jep, kui universaal granada per$e suudeti õmmelda 7-se bemmi taha (selline värd liikus Eestis aastaid tagasi)
Kumba tehase?
Või Loksa laevatehase? See tehas oli ikka mõne purjus talumehe vaimusünnitus ning töö kvaliteet ka vastav.

Sellisest asjast tahaks lausa fotosüüdistust näha !Henn kirjutas:See värd on tänaseks päevaks juba sama haruldane kui ükssarv. Kui ma ei eksi siis tehase enda töö. Me ükspäev töö juures arutasime milliseid pärleid/värde on kogu autotöötus välja lasknudMrBungle kirjutas:Jep, kui universaal granada per$e suudeti õmmelda 7-se bemmi taha (selline värd liikus Eestis aastaid tagasi)

bmw e23 touring pildi leiab internetist
Granada tsenseeritud oli isetehtud, õige asi palju viisakam.
http://www.bmwblog.com/2016/02/11/coach ... -yet-cool/
http://www.bmwblog.com/2016/02/11/coach ... -yet-cool/
'91 Sierra "GT", '90 Sierra & '90 730i
Viisakas võis ta ju olla, aga koleda kaikaga on teda ikkagi pekstud. HOOLEGA. Aga see selleks, ma ei räägi sellest, vaid konkreetselt Ford Granada juppidest bemmi Pärsja Lahe piirkonnas.
aga kunagi eestis oligi see bayeri tehasest e23 touring granada tsenseeritud mis oli kole kui öö ja tänaseks päevaks kulukas haruldus.
aga teemast siis miks ei peaks. internetis olen näinud mk1 mk2 või mk2fl esiotsaga. ilmselt läheb tervet esiotsa vaja et teha, kui kõrval on auto doonoriks, siis mõeldav . tean et mk1 mk2 kojameeste alune plastik ei sobi bolt on. tulede raamid on erinevad.
aga teemast siis miks ei peaks. internetis olen näinud mk1 mk2 või mk2fl esiotsaga. ilmselt läheb tervet esiotsa vaja et teha, kui kõrval on auto doonoriks, siis mõeldav . tean et mk1 mk2 kojameeste alune plastik ei sobi bolt on. tulede raamid on erinevad.
-
- aktivist
1995 Lexus LS400
1986 Ford Sierra iS mk1
1986 Ford Sierra iS mk1
Kui selline tagaspoila on, siis kõik muu juba raudselt sobib.
esivedu tähendab tõmbamist
-
- Klubi juhatus
- Nimi: Tarmo
krt vastumaad lastud sierra näeb tagant ikka väga anaalne välja