O: Pooltelgede polte
Foorumi reeglid
Teema tõstmine mitte enne 7 päeva mõõdumist eelmisest postitusest. Alati võib lisada uut hinda või uut infot.
KONTAKT andmed (tel number, meil, msn, skype vms).
Dokumentide ostu müügi kuulutused on keelatud.
Teema tõstmine mitte enne 7 päeva mõõdumist eelmisest postitusest. Alati võib lisada uut hinda või uut infot.
KONTAKT andmed (tel number, meil, msn, skype vms).
Dokumentide ostu müügi kuulutused on keelatud.
O: Pooltelgede polte
Ehk on kellegil mõne auto lammutamisest üle jäänud polditavate pooltelgede kinnituspolte. Vaja oleks umbes 5tk neid ja peaksid olema võimalikult heas korras, ära rikutud peaga polte pole mõtet pakkuda. 

-
- Klubi juhatus
- Nimi: Tarmo
Re: O: Pooltelgede polte
kas baltipoldis või kuskil pole lihtsam leida?
Ma jäin ka seda mõtlema, et Baltic Bolt peaks aitama. Ega nende kasutatute ostmine koos võimaliku saatmiskuluga odavam ei tule. Ma olen neid küllalt tülitanud sedasi, et lähen mingi poldijuppi või mutter pihus ja ütlen, et tahan veel mõnda sellist. Antakse ka 

Oleks siis polt mille järgi minna nõudma seda. Kuna hetkel pole ja ideaaljuhul peaksid poldid reedeks olemas olema, siis on ainus idee praegu proovida selle kuulutuse kaudu leida, et ehk kellegil Tallinnas on olemas mõni.
Kuna ükski sellise kaubaga tegelev pood pole suutnud enda tootevalikust selliseid polte leida, siis otsiks siit kaudu edasi. Kellel vähegi midagi on, andke teada !
Ise sain Würthist kohapealt tiba pikemad
Sierra 24V coupe - ajalugu
Probe RWD 2,3T
Probe RWD 2,3T
Käidud ka seal, väideti, et ei ole selliseid pakkuda.