Sierra sai lombivett
Sierra sai lombivett
Sõitsin tänases uputuses vaikselt suuremast veest läbi, auto suri paugust välja ning starterit andes tegi ainult pooliku klõpsu või ei vedanud lihtsalt. Üritasime siis slepis tõmmata, aga mootor käis juhuslikult tagurpidi hoopis. St. kui teise käiguga tõmbasime hakkasid rattad hoopis tagurpidi vedama asfaldi peal. Mis häda? Jagaja tegin kuivaks.
2.0 OHC 91.a
-
- Klubi juhatus
- Nimi: Tarmo
Re: Sierra sai lombivett
silindrisse ei tõmmanud vett?
Pole seda veel kontrollinud kuid kahtlen, siis oleksid rattad lihtsalt plokkis olnud?
2.0 OHC 91.a
Kõige reaalsem on siiski, et vesi sattus mootorisse. Kui suri paugust välja ja enam starteriga ringi ei käinud, siis kõige tõenäolisem variant. Võta küünlad maha ja vaata kas siis käib mootor ringi, idee järgi peaks küünla aukudest vett tulema kui ta muidugi läbi rõngaste juba karterisse ei ole vajunud. Õhufiltrid ja asjad peaks siis kõik märjad olema. Pärast silindritest vee välja laskmist võib ta isegi käima minna, aga kui kepsud kõverad on, siis tuleb mootorisse vibratsioon sisse.
Kuidas see vesi mootorisse oleks pidanud saama? Imes summutist sisse või?
Sierra Is
Ei noh, õhupuhastist ikka. Täitsa tavaline asi. Praegu SR foorumis ka sama teema üleval, eriti karm pidi olema E39-el, õhuvõtutoru on stange taga.Bomsch kirjutas:Kuidas see vesi mootorisse oleks pidanud saama? Imes summutist sisse või?
Mis sa seletad,enda dohlakas t6mbas end kah paar aastat tgsi vett täis seest,sierral originaalis õhuv6tu ava stange all ja see oli muidugi all pool kui pidaniud oleks(kellegi nipo tjuuning ei aidanud).küünlad maha ja 19 v6tmega ajad ringi mootort rihmakast(padrun parem)ja kui vesi sees siis seda kohe kuulda kui sorinal väljalaskesse läeb.Bomsch kirjutas:Kuidas see vesi mootorisse oleks pidanud saama? Imes summutist sisse või?
/ Ford Scorpio 2.9 V6 RWD /
Ford Mondeo mk3 2.0 16vtddi
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Võtsin küünlad maha, kuid mootor ringi ei käi. Mootorisse oli ta vett saanud jah, lõdvikud ja filter kõik märjad. Kas nüüd on siis klapid kõverad või midagi, sest proovisin kergelt autoga tõmmatagi, kuid rattad on plokkis.
2.0 OHC 91.a
Mis mootoriga tegu?
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Klapid ei ole, küll aga arvatavasti kepsud kõverad.
-
- Klubi juhatus
- Nimi: Tarmo
ei aga see ei ole ju võimalik sest bomsch pole kuulnud/näinud sellist variantiBomsch kirjutas:Kuidas see vesi mootorisse oleks pidanud saama? Imes summutist sisse või?

bomschile teadmiseks veel, et na mootor on pmst pump, vahet pole siis mida ta pumpab kas õhku või vett
räme feil igaljuhul selliselt autospetsilt
Tarmo kirjutas:ei aga see ei ole ju võimalik sest bomsch pole kuulnud/näinud sellist variantiBomsch kirjutas:Kuidas see vesi mootorisse oleks pidanud saama? Imes summutist sisse või?
bomschile teadmiseks veel, et na mootor on pmst pump, vahet pole siis mida ta pumpab kas õhku või vett

mootor nagu tolmuimeja,yhest otsast imeb ja teisest sülitab välja

No mul läks tookord hästi,keerasin küünlad maha ja vesi jooksis sirinal välja,aga noh ma sõitsin läbi jõe kah

Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Niipalju kui ma nüüd inimestega kõnelenud olen jääbki asi vist selle juurde, et kepsud magusasti kõverad on. On aeg soetada uus mootor
2.0 OHC 91.a
Tarmo kirjutas:ei aga see ei ole ju võimalik sest bomsch pole kuulnud/näinud sellist variantiBomsch kirjutas:Kuidas see vesi mootorisse oleks pidanud saama? Imes summutist sisse või?
No ma lähtusin ikka kunde jutust, et sõitis VAIKSELT ja suurem vesi oli minu eelduste kohaselt ukseääreni või midagi sellist. Sellisel juhul ei peaks veel imema vett sisse õhuvõtust. Kui nina kusagil veeall oli kuni klaasini siis on muidugi normaalne.juhanp kirjutas:Sõitsin tänases uputuses vaikselt suuremast veest läbi, auto suri paugust välja ning starterit andes tegi ainult pooliku klõpsu või ei vedanud lihtsalt...
Sierra Is