OCH pihustit vaja.. ühte:D
Foorumi reeglid
Teema tõstmine mitte enne 7 päeva mõõdumist eelmisest postitusest. Alati võib lisada uut hinda või uut infot.
KONTAKT andmed (tel number, meil, msn, skype vms).
Dokumentide ostu müügi kuulutused on keelatud.
Teema tõstmine mitte enne 7 päeva mõõdumist eelmisest postitusest. Alati võib lisada uut hinda või uut infot.
KONTAKT andmed (tel number, meil, msn, skype vms).
Dokumentide ostu müügi kuulutused on keelatud.
OCH pihustit vaja.. ühte:D
pealkirjas vist jälle olemas piisav info..
och-efile siis...
vajalik on üks pihusti..
och-efile siis...
vajalik on üks pihusti..
http://www.rehvibox.ee" onclick="window.open(this.href);return false; rehvitööd sinu koduuksel!
Re: OCH pihustit vaja.. ühte:D
100 eeku 4tk. peaksid olema korralikud, aga ei saa garanteerida. ülejärgmine nädal liiguksid tallinna poole kah, kui varem tahad, pead ise järgi tulema
targad saavad teise võimaluse, lollidele seda ei anta! R.I.P liiklushuligaanid!!
4tk 100 krooniga mul oleks ka vaja kui maha ei ole müüdudlapik kirjutas:100 eeku 4tk. peaksid olema korralikud, aga ei saa garanteerida. ülejärgmine nädal liiguksid tallinna poole kah, kui varem tahad, pead ise järgi tulema
Mul olid kuskil suurema tootlikusega pihustid turbo ohc pealt,peaks tavalise peal päris hästi toimetama,hind kokkuleppel.
/ Ford Scorpio 2.9 V6 RWD /
Ford Mondeo mk3 2.0 16vtddi
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
kui palju pakud pihustite eest?tann15 kirjutas:Mul olid kuskil suurema tootlikusega pihustid turbo ohc pealt,peaks tavalise peal päris hästi toimetama,hind kokkuleppel.
kui palju originaalist suuremad on ei tahaks et jukerdama hakkab!?!?
Ausalt öeldes ei mäleta ,sinist värvi olid
kui eesti jõuan v6in järgi vaadata.

/ Ford Scorpio 2.9 V6 RWD /
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
pakkuda 4tk.100- + cargo 50-