Pagassi lukk tekidab peavalu.
Pagassi lukk tekidab peavalu.
nimelt selline probleem.tagaluuk sierral vahetatud ja sellega kaasneb selline jama,et võtit pole?mõtlesin,et kisun luku luugi küljest lahti ja viin lukumeistri kätte,too teeks mulle uue võtme ja oleks seega varaste eest kindlustatud auto aga kohe mitte ei jaganud matsu kuidas lukku kätte saada....kas saaks keegi aidata...autoks ford sierra 1985 nn "hatchback".
ette tänades.
ette tänades.
Re: Pagassi lukk tekidab peavalu.
ma oma mk1-sid olen lammutanud, ja vist oli nii et pead lukkumehanismi ka küllest ära võtma, siis saad päris lukule endale ligi, seda lukku hoiab luugi külles sees pool kinni selline plekkkahvel, selle pead ära tõmbama, siis tuleb lukk väljapoole küllest ära. 

Sierra 2.0i 85a
Sierra 2.0i 93a
Probe 2.5 96a
M3 1.6 04a
Sierra 2.0i 92a
Mondeo 2.0 103 11a
Sierra 2.0i 93a
Probe 2.5 96a
M3 1.6 04a
Sierra 2.0i 92a
Mondeo 2.0 103 11a
ohh suured tänud sulle! 

lihtsam oleks luku nupp ära võtta või auk kinni panna ja siis elektriliselt avatavaks teha nagu mul 

XR4 2.9i
kui lihtne see on?
Mnjah, kuna mul ustel pole lukuauke siis on pagassi lukk ainuke kust saan võtmega sisse(näiteks aku on tühi ja kesklukk ei ava)Tehnic kirjutas:lihtsam oleks luku nupp ära võtta või auk kinni panna ja siis elektriliselt avatavaks teha nagu mul

XR4i

mul õnneks ustelukud olemas ja töötavad,ja kesklukk ka puudub niiet seda muret pole et õue jääd 

Sa ei saanud lukku küljest ära ?
Meil käis su Sierrat tehes see 3-4 minutiga küljest ära 

käis küll....ma sain pihta sellele lõpuks kui vaataisn..mul käib see kuskil max 20 sekiga ära...koos lukupesa maha kruvimisega:D