Sai endale muretsetud MK1 iluvõre, mis on kahe eraldi tulega ja nüüd oleks vaja tulesid(vanad on küll terved aga reflektorite peegelpinnad on lahti). Olen paarist kohast uurinud aga selliseid pole leidnud. Kas keegi teab rohkem infot selle iluvõre kohta, et mis võre see on(teaks vähemalt varuosapoes täpsemalt öelda millega on tegu), eriti tore oleks kui keegi teaks kust selliseid tulesid võiks saada või on lihtsam BMW tuled sisse ehitada.
Paar pilti sellest võrest
Mul yks kysimus. Kust sa sellise võre said?:) mul endal ka soov esivõre muuta, see võre sobiks paremini kui enda vana võre muutmine. Kas oleks kuskilt veel võimalus selline saada?
myya sädet ja internetti!!!! Purk ise kaasa võtta!!! hind kokkuleppel.
aga vahetage ära ju, äkki saad tuledega ka kaubale, et loovutab sulle ehk koos võrega (kuigi nad ei pidanud kõigeparemas korras olema, annab neid ehk taastada)
Täna sai natuke ehitatud ja pooltulede asemele tulevad e34 luuptuled, täistuled on veel korralikud. msAss kõik oleneb võrest ja hinnast, milline võre teil on.
noh:D vaja on minu puhul alati köike:) mu originaalvõre ei meeldi mulle:D seda tahaks ymber vahetada põhimötteliselt(tulevikus). sisu poolest, kui sul äkki on recaro istmed või rs rool:P ega cosworth spoilad, tiib ja laiendidki paha ei teeks:)
myya sädet ja internetti!!!! Purk ise kaasa võtta!!! hind kokkuleppel.
Mul kahjuks recaro istmeid ja rs rooli ega cossu stangesid, tiiba ja laiendeid pole, kui oleks siis vaevalt neid müüks Mul on XR4 tiib ja originaal stanged teen ise ümber. Aga äkki keegi oskab öelda mis võre see ikka on?