Koni regullitavad amordid
-40mm madaldus vedru
Momo sportrool
Poolkorv istmed, pärit on vist xr3'st
nn sportpütt taga
Pildid räägivad rohkem kui 100 sõna
Pildid on tehtud rohkem kui aasta tagasi-Hetkel kaunistab autot kitse "tuunitud" mõlkis kapott.

tere tulemast ka minu poolt
 tere tulemast ka minu poolt
Fastfords's on ka pildid üleval jah:)tarmo kirjutas:kuskil foorumis olen ma seda autot näinud juba, aga tere tulemast ka siia
Ei käi kahjuks. Loodan, et see aasta leiab aega ka rinkale tulla:)kersti kirjutas:Lahe, sportvedrustus ja väike rool.. tekib küsimus, et kas kuskil rinkal ka sõitmas käid? Oled kindlasti oodatud meie suvistele rinkaüritustele

Strutbaridega on natuke keeruline jah, enda omale sain romulast mõnesaja eeki eest, aga see oli haruldane leid ka.tint kirjutas: Tahaks veel vedrustuse poole pealt strutbare, aga vaevalt vist Eestist saab neid-tellimis lugu vist ainult...
Ijep, sama on ka RS-stangelisadega, mis pole küll nii haruldased aga kerge neid leida pole:Pkersti kirjutas:Strutbaridega on natuke keeruline jah, enda omale sain romulast mõnesaja eeki eest, aga see oli haruldane leid ka.tint kirjutas: Tahaks veel vedrustuse poole pealt strutbare, aga vaevalt vist Eestist saab neid-tellimis lugu vist ainult...
kas sul on talvel ja suvel sama mõõduga velg?tint kirjutas:195/60 käis
suvel oli 195/50 see ei käinud, nüüd talvel all 185/55 ees ja ruumi veel küllaga:)
Ah, see on niii minimaalne, selle rehviga mis praegu spidokas valetab 2km/h, proovisin just Adaverestarmo kirjutas:15" puhul peavadki profiili numbrid väiksemad olema kui 14" puhul, muidu hakkab spidomeeter valetama
No shit Sherlock?!tarmo kirjutas:mida suurem velg ja laiem rehv seda väiksem peab olema profiili nr