mina olen sinuga 100% nõus kõigega mida ütlesid!
mul täpipealt sama mure....üritasin kõiki teisi msn-i versioone tööle panna kuid ei aidanud miski....see uus msn jookseb mul koguaeg kinni
Microsoft surub vägisi oma kõige uuemat msn-i peale põhjendades seda sellega, et vanades on liiga palju turva-auke ja viirused levivad kergemini, ühesõnaga microsoft tegutseb jälle oma tuntud "headuses".
Ma ise kasutan MSN programmina "Miranda IM"-i, nii säästan kõvasti oma närve selle tavalise MSN Messengeri vigadest + Miranda on palju väiksem (mahult), kiirem, lihtsam ja kõvasti vähem süsteemiresursse nõudev ja mis kõige parem: see on open-source programm.
(Two thumbs way up!)
Kunagi kui msn jamas täiega kasutasin dmsn-i.
Nüüd see kõige uuem live messenger vist on ta selle nimetusega väga mõnus, keegi läheb välja saad ikka teate saata, saab kätte siis kui siseneb. Ja kui mina olen ntx väljas saab ikka keegi mulle teate saata, saan kätte kui sisse tulen.
tamar kirjutas:Kunagi kui msn jamas täiega kasutasin dmsn-i.
Nüüd see kõige uuem live messenger vist on ta selle nimetusega väga mõnus, keegi läheb välja saad ikka teate saata, saab kätte siis kui siseneb. Ja kui mina olen ntx väljas saab ikka keegi mulle teate saata, saan kätte kui sisse tulen.