Roostetõrje

Siia see, mis väljast paistab
speaker
turist

Roostetõrje

Postitus Postitas speaker »

Mis seal originaalis põhjakaitseks on, mastiks?
Kuidas seda taastada saab kui osad kohad lahti on tulnud….?
Leidsin garaažist mingit veneaegset bituumenit…on seda mõtet kasutada?
Soovitage roostetõrje vahendeid ja kuidas neid kõige parem kasutada on….
:wink:
tamar
Moderaator

Postitus Postitas tamar »

Kõik vana lahtine saast maha, mis küljes see küljes, lahtine jama tuleb kõik maha võtta.
Siis kergelt terasharjaga üle, buvanol peale (loe juhendit, peale töötlemist 2-3h pärast niisutada). Siis krunt ja värv ja siis kas mastiks vms.
motohead
kasutaja

Re: Roostetõrje

Postitus Postitas motohead »

mis see buvanol täpsemalt on
kust saaks selle toote kohta lugeda
auto all ma sündisin ja suren ka;)
Tarmo
Klubi juhatus
Nimi: Tarmo

Postitus Postitas Tarmo »

See on mingi keemia mis teeb roostest metalli, nii olen aru saanud, tegelikult mis ta teeb ei tea, kuid seda saab pea igast autojupi poest osta ja odav on kah.
motohead
kasutaja

a selge
aga siin foorumis laideti see maha et olevat pleki ära söövitanud ei tea kas see õige jutt ikka
tamar
Moderaator

Postitus Postitas tamar »

motohead kirjutas:a selge
aga siin foorumis laideti see maha et olevat pleki ära söövitanud ei tea kas see õige jutt ikka
Nalja teete või ? :lol:
Ford Sierra 2,9 V6 Cosworth Ghia 143kw 1989a ootamas oma aega
Transitipeale üleläinud...
Jaanis
fanaatik

Postitus Postitas Jaanis »

Mitte plekki ei söö ära vaid rooste sööb ära. Ju oli siis plekil läbiv rooste, et auk sisse tuli.
motohead
kasutaja

selge no tänud nädalavahetusel ostan ära ja katsetan ära kuidas siis mõjub:D:D
Visible
fanaatik

Postitus Postitas Visible »

Jaanis kirjutas:Mitte plekki ei söö ära vaid rooste sööb ära. Ju oli siis plekil läbiv rooste, et auk sisse tuli.
No Buvanol ei suuda mitte mingil juhul pleki sisse auku söövitada isegi juhul kui see pleki osa on täiesti mäda. Buvanol töötab siiski ainult rooste muundurina ehk enne liivapaberiga kõik kärnad lahti kraapida, pind rasvast puhtaks ja Buvanol peale. Ta takistab mingil määral selle rooste koha suuresti edasi roostetamist, kuid nüüd nii, et kallad peale ja pläraki rooste kohal auk sees - täielik jama.

Ise soovitaks Buvanoli asemel kasutada teiste firmade tooteid, pole praegu küll meeles selle toote nimi mida ise kasutan, kuid võin lähiajal ka selle välja selgitada. ( ala. Ruststop või midagi sellist ) On küll Buvanolist umbes 50.- kallimad, kuid selleest teevad ka oma tööd, kuna näiteks pind mis värvitud ja enne alt Buvanoliga rooste töödeldud on peale ühte talve täpselt samas seisus, selle teise toote puhul aga jääb asi siiski enamvähem pidama.
Tarmo
Klubi juhatus

tegid ikka nii nagu juhend ütles või pintseldasid lihtsalt korra üle ja jätsid päikese kätte kuivama?
Visible
fanaatik

tarmo kirjutas:tegid ikka nii nagu juhend ütles või pintseldasid lihtsalt korra üle ja jätsid päikese kätte kuivama?
Juhendi järgi siiski, kuid sellegipoolest ei toimi see hästi, ega ta niisama pole teistest mitu korda odavam. Samal ajal teine roostemuundi töötab nende "nippidega" ja oludega vägagi hästi.
Tarmo
Klubi juhatus

teised tahavad reklaamile kulutatud raha kah tagasi saada. ei tasu alati sedasi kah võtta et see on kallim ja värvilisem, ning reklaamis lubati maad ja ilmad kokku seega parem.
kõigega on ju nii et nimi maksab.
Visible
fanaatik

tarmo kirjutas:teised tahavad reklaamile kulutatud raha kah tagasi saada. ei tasu alati sedasi kah võtta et see on kallim ja värvilisem, ning reklaamis lubati maad ja ilmad kokku seega parem.
kõigega on ju nii et nimi maksab.
Kallim või värvilisem - mis vahet ?
Ja selle teise toote puhul pole näinud absoluutselt ei mingit vägevat reklaami ega mingit teleturu pakkumist, selle koha pealt täiesti äravahetamiseni sarnane Buvaloniga.
Ma räägin reaalselt oma kogemustest, mis on olnud Buvaloniga töötamisel. Kõik korra üle tehtud kohad on sildadel peale ühte talve ilusti välja tulnud, teise tootega seda pole. Järelikult kumba siis sina valiksid ? Muidugi võib olla inimesi kellele meeldib pidevalt auto all nühkida kraapida ja mässata aga mis eelistaks selle ühe koha peal sügamise asemel teha ühe asja ära ja liikuda edasi järgmiste tööde juurde kartmata, et jälle peab selle üle tegema.
Üldiselt nagu aru saan siis käib siin kõva Buvanoli kiitmine. Minupoolest võite osta ja teha aga ei ole mõtet päris kraesse karata kohe kui keegi julgeb midagi natukene teistmoodi asja kohta öelda.
Üldiselt Tarmo, millised on sinu kogemused Buvanoliga ?
Tarmo
Klubi juhatus

Tegin kergeid keretõid buvanoliga
On küll rooste teagasi jah, kuid ma tegin ise mõned vead, selle pärast ma arvasin et äkki ka sul sama teema, kuid ei taha tunnistada.
Viga nr1: roostet ei eemaldanud korralikult. Viga nr2: ei niisutanud. Viga nr3: kasutasin spray värve (panin küll mitu kihti krunti ja umbes 5 kihti värvi, kuid see spray on ikka nii õhuke et mõtetu).
Mis see sinu promotava toote nimi täpselt on? On ta siis nii hea et ennem ei pea rooste eemaldust tegemagi?
Visible
fanaatik

tarmo kirjutas:Tegin kergeid keretõid buvanoliga
On küll rooste teagasi jah, kuid ma tegin ise mõned vead, selle pärast ma arvasin et äkki ka sul sama teema, kuid ei taha tunnistada.
Viga nr1: roostet ei eemaldanud korralikult. Viga nr2: ei niisutanud. Viga nr3: kasutasin spray värve (panin küll mitu kihti krunti ja umbes 5 kihti värvi, kuid see spray on ikka nii õhuke et mõtetu).
Mis see sinu promotava toote nimi täpselt on? On ta siis nii hea et ennem ei pea rooste eemaldust tegemagi?
Esiteks ei promo midagi, lihtsalt soovitan, et ehk on mõni klubiline huvitatud tegema ühte asja korra ja seda nii, et enam üle tegema ei pea. Teiseks pole oma laiskusest siiani meeles pidanud seda nime vaadata, kuid lähiajal teen seda kindlasti.
Ja miks ma ei peaks oma viga tunnistama ? Kuna ise ei müü seda niiöelda "promotavat" toodet siis pole minu eesmärk omaette seda taevani kiita ja Buvanoli maha teha, vaid nagu siin mitu korda olen rõhutanud siis räägin seda oma kogemuste põhja ja lootsin, et ehk kellegil natukene abi sellest, kuid tuleb välja, et siin on variandid kas teistega sama arvamus või vale arvamus. :roll:
Vasta