No kui juba ühest lutist oled läbi saanud, siis on skill-i nii palju, et teised lähevad palju kiireminiIvoK kirjutas:Normaalne, mul tuleb sama asi ette võtta, aga kõigi nelja uksega, plus muu jama ka veel.![]()
Kuidas mudu juhtmestiku lahendasid, panid nii nagu originaalis on kaitsmeplokist läbi kaitsme ja relee.

Juhtmed olid mul olemas ainult lülitist akendeni ja siis + ja -. Kuna - oli ühe akna juhtmetega pundis, siis ühendasin ta massipunkti, mis on selle jalgade koha külje peal plastiku all. + tõmbasin otse akult ja 15A kaitse vahele. Katsetamiste käigus selgus, et kannatab aknaid liigutada küll, aga kui mõlemad aknad lõppu lasta, siis lööb kaitsme läbi, aga ikkagi ma jätsin 15A kaitsme, sest kui kogemata lõppu lasen mõlemad korraga, on odavam see 3 eeku uus kaitse, kui kehvemal juhul midagi, mida ei tahaks ette kujutadagi. Need nii peened juhtmed ka seal ju. Ma kalkuleerisin hästi jämedalt umbes nii, et 1 ruutmm juhet kannatab 10A, siis seal enamus juhtmeid ongi 1,5 ruutmm, siis 15A. Ja umbkaudu võiks siis akende võimsus olla 150W.