Kaua ma ikka venitan, vaja asjadest lõpuks rääkima hakata
Ostsin endale teiseks autoks Sierra 2012 aasta lõpus. Päris kirvest hinda maksin selle eest, aga auto oli maasikas. Ideaalses korras, pärit vanapaari perekonnast. Esialgne plaan oli autoga talve nautida ja võtta kõik kurvid külg ees, KUID aja möödudes muutus Sierra tõesti armsaks.
Täiesti tavaline plank -
*85 kw -dohc- mootor
*tumepunast värvi
Pildid 2012/2013 ajast... Pole küll palju, sest enamus aeg sai sõidetud ja seisuaeg oli kas auto kuskil hanges või kodus
http://fotoalbum.ee/photos/Axl93/sets/1402299
Muidugi sai autot kasutatud igapäevaseks sõitudeks ja sooritatud kilomeetrid Tallinnas suutsid maksta kätte, karbid ja põhi olid omadega kutud, kuradi Edgar ja ta soolad teedel. Niisiis sai langetatud otsus, et nõnda see asi EI JÄÄ.
Kevadel alustasin auto seestpoolt puhtaksloopimisega, nii, et alles jäi ainult ülemine osa armatuurist ja rool. Siis aga peatusid plaanide edasine käik seoses käeluu murruga.
Lõpuks enne suve sai asi kätte võetud ja hakatud tasapisi keretöödega pihta, karbid välja vahetatud ja põhi korralikult üle käidud, kõik mis oli roostes ja läbi asendatud korraliku plekiga. Pärast muidugi järgnes krundi ja põhjamastiksi kihid.
http://fotoalbum.ee/photos/Axl93/sets/1402297
Nüüdseks on Auto omadega sisu poolest koos kuid osad istmepoldid veel ootavad kinnikeeramist ja leida ka käigukangi ümber olev uus plastik sest keskkonsooli eemaldamise käigus suutsin kahjuks enda oma katki murda kahest kohast :/
Veel enne lume sai ka põhjaalla korra piilutud, sinna koheselt ka mitu purki reaalset põhjakaitset pahtlilabidaga kinni surutud.
Siiski pean mainima, et ilma Vanaisata poleks ma keretöödega hakkama saanud!
Tuuningust:
*Soetasin endale 25 euroga Recaro sportistmed

*Kasutaja Kala käest sai toodud cossu esistange, mis ootab hetkel täpselt värvi.
*Kasutaja tommu1 käest tulid ilusad, 16 tollised RS veljed koos RS kapslitega, nüüd vaja veel sinna normaalne rehv leida Pildid pole minu omadest, aga samad! *Ühelt toredalt vennalt sain vähe laiema tagumise tiiva.
hetkel veel kinnitamata ja värvimata, aga enamvähem selline ta on
Mis vaja veel Leida ja Teha ( ehk on kellegil mulle abi pakkuda ):
*Madaldusvedrud oleksid vägagi väärtuslikud
*Toonida tagumised klaasid
*Keskkonsoolil käigukangi ümber olev plastik
Mis tekitavad muret:
*Auto suht pikalt seisnud, kuid õnneks käivitub probleemivabalt. Siiski gaasi andes korra langevad pöörded ja siis alles läheb pöördesse
*Sõites autoga siis auto hakkab pooma kui gaasi nõksa julgemalt vajutada ( ise eeldan et on õhulugeja, sest vatitikuga sai väheke seda puhastatud ja mingi paar km sõita oli täiesti korras kõik)
Tahaks näidata ka tulemust, milline ta enne lume sulamist võiks tulla