Hetkel on üks pilt kuid 29. või 30. saan korralikud pildid. Loodan, et meeldib ja ootan huviga arvamusi.

Edu ikka ja loodame,et sellest tuleb midagi edasi,mis minu käes kahjuks ei jõudnud.
 Edu ikka ja loodame,et sellest tuleb midagi edasi,mis minu käes kahjuks ei jõudnud. 

Sile pill on tõesti.Miku kirjutas:avakal tundus suht sile pill olevat
 Endalgi veidi kahju veel.
 Endalgi veidi kahju veel. 
ja et sul see kripeldama jääksvookas kirjutas:Sile pill on tõesti.Endalgi veidi kahju veel.

Minule meeldib, ilus ja sile on ka... valged tiiva suunatuled võiks ka olla.
 Minule meeldib, ilus ja sile on ka... valged tiiva suunatuled võiks ka olla. 
 Ega igapäev sellist iludust ei näe. Velg sobib hästi. Edu selle autoga.
 Ega igapäev sellist iludust ei näe. Velg sobib hästi. Edu selle autoga. Aga tore,püüdke kinni jah ja kirjutage siia ka.
 Aga tore,püüdke kinni jah ja kirjutage siia ka.  Eks trehvan ise ka Tartusse ja üritan leida.
 Eks trehvan ise ka Tartusse ja üritan leida. 
 mõtlen hetkel punast liistu värvida millekski, ei tea kas must sobiks?
 mõtlen hetkel punast liistu värvida millekski, ei tea kas must sobiks?See oli juba siis kui mina selle sierra ostsin. Juttude järgi on väikse kõksu sinna saanud,mitte avarii vaid kuskile lihtsalt kogemata vastu sõidetud.Suunatuli ka välja vahetatud,hullu miskit pole.kaups kirjutas:Mis seal kundepool ees nurgas toimub? Tuli nagu suunaga kokku ei istu ja suuna alune natuke käkrus ka?
 Eest on jah kerge kõksu saanud, praegu ei viitsi sellega tegeleda. Kui keegi on huvitatud sponsoreerima igasuguse abiga, siis võib teada anda.
 Eest on jah kerge kõksu saanud, praegu ei viitsi sellega tegeleda. Kui keegi on huvitatud sponsoreerima igasuguse abiga, siis võib teada anda.
sierra "tüüpviga" kui tuli vahetatud ja vahed paika keeramatakaups kirjutas:M...Mis seal kundepool ees nurgas toimub? Tuli nagu suunaga kokku ei istu ja suuna alune natuke käkrus ka?