Tarmo kirjutas: aga ilmselgelt teab onkelmats kõige rohkem autodest nagu siiani lugeda et siis küsi temalt kaua sa sõitma pead kuniks asi normalseks läheb.
Tarmo, ma loodan, et see oli irooniaga öeldud.
Tarmo kirjutas: aga ilmselgelt teab onkelmats kõige rohkem autodest nagu siiani lugeda et siis küsi temalt kaua sa sõitma pead kuniks asi normalseks läheb.
 .
 . . Tallinnas katsuks selle pumba ka lähipäevade kavasse panna, lihtsalt igaks juhuks ta ära vahetada, praegult too ainuke asi mis võib reaalselt tee peale jätta.
 . Tallinnas katsuks selle pumba ka lähipäevade kavasse panna, lihtsalt igaks juhuks ta ära vahetada, praegult too ainuke asi mis võib reaalselt tee peale jätta. 
 . Kaua ma ikka heietan niisama.
 . Kaua ma ikka heietan niisama.  Eks kui homme mutrid ka ostan ja alla saab kruvida siis ole näha kui hullult aukudes vastu hakkab käima.
  Eks kui homme mutrid ka ostan ja alla saab kruvida siis ole näha kui hullult aukudes vastu hakkab käima.  

. Madalam profiil rehvi ka muidugi.
 . Madalam profiil rehvi ka muidugi. 
 , sai üle tasakaalustatud ning ühe sirge ja ühe teistest vähem viskava velje sai ette pandud, nüüd vähemat rool ei tuterda niimoodi käes.
 , sai üle tasakaalustatud ning ühe sirge ja ühe teistest vähem viskava velje sai ette pandud, nüüd vähemat rool ei tuterda niimoodi käes.  
 .  Onkel andis enda vana lambda mulle eeldades et ta siiski töökorras on, mõõtmised andsid ikka midagi välja küll, tundub et asi töötab.
 .  Onkel andis enda vana lambda mulle eeldades et ta siiski töökorras on, mõõtmised andsid ikka midagi välja küll, tundub et asi töötab.