Kuulutus jäi silma täiesti juhuslikult ja kuna auto tundus piltide järgi väga viisakas, siis ei olnudki pikka juttu. Kere on hästi säilinud, roostet praktiliselt ei esine, küll aga oli värv mattroosaks pleekinud ja tahtis tugevat poleerimist. Mootoriks on 74kw ohc, mis saab järgmiseks  suveks ehk väheke kaasaegsema tehnikaga asendatud, veermikku peab samuti kaasa aitama. Kuna talveks on mul juba üks ford olemas ja head pilli ei tahaks seisma jätta, siis jääb Sierra kevadeni sõbra kasutusse, nii et kui autot liikumas näete, ei pruugi seal mina roolis olla.
  Kuulutus jäi silma täiesti juhuslikult ja kuna auto tundus piltide järgi väga viisakas, siis ei olnudki pikka juttu. Kere on hästi säilinud, roostet praktiliselt ei esine, küll aga oli värv mattroosaks pleekinud ja tahtis tugevat poleerimist. Mootoriks on 74kw ohc, mis saab järgmiseks  suveks ehk väheke kaasaegsema tehnikaga asendatud, veermikku peab samuti kaasa aitama. Kuna talveks on mul juba üks ford olemas ja head pilli ei tahaks seisma jätta, siis jääb Sierra kevadeni sõbra kasutusse, nii et kui autot liikumas näete, ei pruugi seal mina roolis olla.  Kevadest on aga plaanis hakata sirtsuga kätt harjutama.
 Kevadest on aga plaanis hakata sirtsuga kätt harjutama.

Pärast poleerimist: