Kiire Küsimus!
Kiire Küsimus!
Kui palju ma pean teadma enne kui hakkan stangesid föönitama?

Ford Sierra 2.0 karpa 3 ukseline mk2
-
Tarmo
- Klubi juhatus
- Nimi: Tarmo
Re: Kiire Küsimus!
kas sa tahad juukse fööniga neid kuivatada? või tahad neil nn musta taastada kuumapuhuriga?
Nn musta taastada kuumapuhuriga loomulikult:D Minu aparaat toodab max +900c , Tegime protaan katuseid nendega, küsimus oleks ka siis soovitatav kuumus xDTarmo kirjutas:kas sa tahad juukse fööniga neid kuivatada? või tahad neil nn musta taastada kuumapuhuriga?
-
Tarmo
- Klubi juhatus
mine poodi ja küsi vedelikku nimega bumper black, toimib väga hästi ja ei sulata midagi ülesse
see vedelik on vaid mõneks nädalaks:)Tarmo kirjutas:mine poodi ja küsi vedelikku nimega bumper black, toimib väga hästi ja ei sulata midagi ülesse
ei tea, tasub proovimist ikkagi fööniga! Igaljuhul proovin ära, igasuguseid vedelikke pole mõttet määrida.... eks siis teen pilti ka tulemusest!
Proovida võid aga erilist tulemust loota ei tasu, kuna nii MK1 kui ka MK2 stange materjalile see fööni trikk ei mõju.
mul läks fööniga mullitama
-
Tarmo
- Klubi juhatus
ma tegin tavaliselt kevadeti ja enne järgmist kevadet väga vajadust uuesti teha polnud, muidugi kui sügisel kah teha siis ilmselt aasta ringi kena, vist oli turtlewaxi oma
Kuuma puhuriga võib kallale minna küll. Kaugemalt hakkad lähemale minema vastavalt stange reaktsioonile.
PS! Minul ei muutnud värvi ning tahtis mullitama hakata!
PS! Minul ei muutnud värvi ning tahtis mullitama hakata!
no ei tea proovin igaljuhul ükspäev ära! alustan peidus kohapealt kui kogematta peaks midagi peeti minema.