Foorumi reeglid
Teema tõstmine mitte enne 7 päeva mõõdumist eelmisest postitusest. Alati võib lisada uut hinda või uut infot.
KONTAKT andmed (tel number, meil, msn, skype vms).
Dokumentide ostu müügi kuulutused on keelatud.
Soovin osta juppe sierrale 92a. 2.0 -dohc- 88kw. Vaja on mootori aju, korralikke küünlajuhtmeid, bensupaaki, esimesi pidurikettaid. Vaja oleks ka esimesi halle nahkistmeid, aga see vist väga haruldane asi
Võiks olla Lõunaeestis.
Ma kahtlustan, et Eestis halli, täisnahk sisuga, Sierrat ei ole. Või on? Seega ainus võimalus, teha uued katted. Muidugi hind tuleb päris kopsakas, arvestades auto enda väärtust.
Mõnel sierral maksavad veljed või makk rohkem kui auto ise. Miks mitte panna sisse istmed, mis on kallimad kui auto ise? Võiks öelda, et auto omapära. Aga kui kodanik juba nii rikas on siis kettad ja juhtmed ostab ikka uued, kuluosi pole mõtet kasutatuid panna...
Piduriketaste läbimõõtu oskate öelda, abs? On pakkuda 2.0 87a. masina üks uus ketas ja praktiliselt uus ketas. Aga minu mäletamist mööda oli neil vist mõõtude vahe. Asuvad Võrus, 56230301.
kalevipoeg kirjutas:Ma kahtlustan, et Eestis halli, täisnahk sisuga, Sierrat ei ole. Või on? Seega ainus võimalus, teha uued katted. Muidugi hind tuleb päris kopsakas, arvestades auto enda väärtust.
mul ongi täisnahk sisuga sierra
ehk siis nahast esi ja tagaistmed koos peatugede ja käetoega ja ka uksed nahatatud
kutsa1 kirjutas:Piduriketaste läbimõõtu oskate öelda, abs? On pakkuda 2.0 87a. masina üks uus ketas ja praktiliselt uus ketas. Aga minu mäletamist mööda oli neil vist mõõtude vahe. Asuvad Võrus, 56230301.
abs ei ole ja kahjuks mõõtu ei tea. Kui Võru kandis liigun, võtan ühendust.