O: sierrale diiselmootori (1.8td)
Foorumi reeglid
Teema tõstmine mitte enne 7 päeva mõõdumist eelmisest postitusest. Alati võib lisada uut hinda või uut infot.
KONTAKT andmed (tel number, meil, msn, skype vms).
Dokumentide ostu müügi kuulutused on keelatud.
Teema tõstmine mitte enne 7 päeva mõõdumist eelmisest postitusest. Alati võib lisada uut hinda või uut infot.
KONTAKT andmed (tel number, meil, msn, skype vms).
Dokumentide ostu müügi kuulutused on keelatud.
O: sierrale diiselmootori (1.8td)
otsin siis 1.8td sierra käimari otsa istuvat diiselmootorit, kasvõi seesama 1.8 või 2.3, aga võib ka scorpio või mondeo omasid pakkuda, kui külge sobima peaks, kuna üks ütles et 1.8td mondeo oma pidavat ka ilusasti otsa istuma, aga ise ei oska kindel olla. mootor võiks soovitatavalt tervikuna olla ja otseloomulikult ka töökorras.
ja äkki keegi mainib ka ära, kuidas scoriode diiselmootorid 1.8td serrale peale istuvad, ilma ei et ma peaks käimarid ära vahetama või midagi muud leiutama.
ja äkki keegi mainib ka ära, kuidas scoriode diiselmootorid 1.8td serrale peale istuvad, ilma ei et ma peaks käimarid ära vahetama või midagi muud leiutama.
Itchy-trigga-finga-niggaz
Re: O: sierrale diiselmootori (1.8td)
Escu, sierra, mondeo on kõik ühe blokki peal. Minu autol oli kah vahepeal 1.8 D mootor peal. Hetkel ise otsin sierra 1.8 Td kõrgsurve pumpa. Mondeol ja escordil tdi d ja td peaks olema juba elektrooniliselt juhitavate kõrgsurvekatega.
Pole seal midagi nii elektrilist,kõik andurid saab mehaaniliseks teha.
Ps:
Mul päris mitu pumpa olemas kui huvi peaks olema.
Ps:
Mul päris mitu pumpa olemas kui huvi peaks olema.
/ Ford Scorpio 2.9 V6 RWD /
Ford Mondeo mk3 2.0 16vtddi
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Ford Mondeo mk3 2.0 16vtddi
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
njah, aga hetkel veel pole ühtegi pakkumist tulnud, netis ringi kolistades pole ka veel midagi silma hakanud. võib ka ainult töökorras plokikaant koos nukkvõlli ja klappidega pakkuda, vaatan hinnapakkumise üle ja siis mõtlen kas viitsin nokitsema hakata, või mõtlen edasi järgmise sierra/scorpio/escordi soetamisele kui motot ei leia 

Palju seal plokikaanel erinevat vahet on sierra 1.8 Td ja escordi 1.8 D-l?
Hulkur kirjutas:Palju seal plokikaanel erinevat vahet on sierra 1.8 Td ja escordi 1.8 D-l?
kui plokk pidavat üks ja sama olema, siis ma arvan et escordi kaan istub peale küll, aga escoridl pole turbot ju peal, kollektor peaks vähe teine siis olema ma arvan.
ühele 1,8D panime turbo peale ja kuskil 10 000km pärast oli keps väljas, aga ei pruukind sellest olla kuna vanapapi kellelt mootori ostsime väitis, et äsja kapremont ja igati väärt mootor aga ennegi nähtud remonte kus kepsupoldid lahti pudenevad iseenesest.
aa ja ükspäev uurisin erinevusi 1.8D vs TD, ühel on plokikaanepoldid M11 teisel M12, plokikaanest mahuvad ilusti läbi mõlemid mõõdud, D plokil puudub kindlasti turbo tagasivool, ja ehk leiab ka erinevusi aastakäigult nt õlifiltrikõrval puudub vanemal mootoril 1 kinnituspoldi koht, mondeol TD olemas kuid sierra TD puudub see poldikoht. Aga üldiselt suveajaks hea mootor, aga talveks tuleb midagi muud soetada:D
aa ja ükspäev uurisin erinevusi 1.8D vs TD, ühel on plokikaanepoldid M11 teisel M12, plokikaanest mahuvad ilusti läbi mõlemid mõõdud, D plokil puudub kindlasti turbo tagasivool, ja ehk leiab ka erinevusi aastakäigult nt õlifiltrikõrval puudub vanemal mootoril 1 kinnituspoldi koht, mondeol TD olemas kuid sierra TD puudub see poldikoht. Aga üldiselt suveajaks hea mootor, aga talveks tuleb midagi muud soetada:D
Faric kirjutas:Aga üldiselt suveajaks hea mootor, aga talveks tuleb midagi muud soetada:D
ega mul seda talvel eriti vaja polegi, auto mõeldud lihtsalt tööloomaks, muidu polnud eelmisel mootoril ka häda midagi, -17 polnud käivitamiseks veel vaja plokisoojendust kasutada. aga jah, kevade algusel lõhkusin oma laiskuse ja kannatamatusega nukkvõlli ära, nii et plokikaanel ka mõni killuke väljas... aga õnneks leidsin läbi tutvuste oma koduvallas ühe üleliigse sierra 1.8td moto suht hea hinnaga, võrreldes teiste pakkumistega, mida näinud olen, nii et nädala lõpus lähen viskas pilgu peale, kui meeldib, siis on mure lahendatud

Tarkade raamatute järgi on 1.8 D l tiba peenema peaga kolvid.
Kindlasti kui panna 1.8 D le veel lisaks turbo tuleks vahetada välja ka kõrgsurvepump.
Endal mul olemas normaalses korras 1.8 d plokk. Vaja otsida vaid kaas.
Varuosa kataloog pakub sierra 1.8 Td le 2 hte erinevat sorti plokikaane polte. 1 hed siis M11 ja teised siis M12
Kindlasti kui panna 1.8 D le veel lisaks turbo tuleks vahetada välja ka kõrgsurvepump.
Endal mul olemas normaalses korras 1.8 d plokk. Vaja otsida vaid kaas.
Varuosa kataloog pakub sierra 1.8 Td le 2 hte erinevat sorti plokikaane polte. 1 hed siis M11 ja teised siis M12