Jutujärgi olevat seisnud vahepeal mitu aastat, ei oska kommenteerida. Auto ostsin sõbra/tuttava käest kes omas autot lühikest aega(minu mäletamist mööda alla 1a). Edasiveab, siis 2.0 -dohc- mootor ja veavad minu õnneks kõik neliratast ehk, siis tegemist nelikveolise Sierraga. Lisasid pole tal ühtegi üles lugeda kahjuks. Aknad liiguvad vändaga k.a. katuseluuk, võtmest kesklukk ja manuaalselt reguleeritavad peeglid. Auto millaski tiba pahteldatud ja üle värvitud. Auto vajab vastavalt vanusele igasugust hoolt. Nimekiri suhteliselt pikk mis teha vaja, stanged, salong jne nipet, näpet. Esimese kahepäeva muljed head, kuigi oleks vaja kuidagi kõrgemaks tõsta,  et saaks läbivust suurendada. Autol all 15 RS veljed millele oleks kapsleid vaja ja suhteliselt laiad lamellid. Kui need veljed plaan jätta suveks ja alla tulevad sõbra endise 2.0 -dohc- 4*4 vanad veljed. Mõtteid autoga palju, aga ennast teades võib auto olla müügis juba järgmine nädal.
  Jutujärgi olevat seisnud vahepeal mitu aastat, ei oska kommenteerida. Auto ostsin sõbra/tuttava käest kes omas autot lühikest aega(minu mäletamist mööda alla 1a). Edasiveab, siis 2.0 -dohc- mootor ja veavad minu õnneks kõik neliratast ehk, siis tegemist nelikveolise Sierraga. Lisasid pole tal ühtegi üles lugeda kahjuks. Aknad liiguvad vändaga k.a. katuseluuk, võtmest kesklukk ja manuaalselt reguleeritavad peeglid. Auto millaski tiba pahteldatud ja üle värvitud. Auto vajab vastavalt vanusele igasugust hoolt. Nimekiri suhteliselt pikk mis teha vaja, stanged, salong jne nipet, näpet. Esimese kahepäeva muljed head, kuigi oleks vaja kuidagi kõrgemaks tõsta,  et saaks läbivust suurendada. Autol all 15 RS veljed millele oleks kapsleid vaja ja suhteliselt laiad lamellid. Kui need veljed plaan jätta suveks ja alla tulevad sõbra endise 2.0 -dohc- 4*4 vanad veljed. Mõtteid autoga palju, aga ennast teades võib auto olla müügis juba järgmine nädal.Homme päevavages prooviks ka pilti teha.

täitsa enamvähem.
 täitsa enamvähem.