vaba teema, kuid jääme viisakaks
Re: Üleliigne nukkvõll ehk siis Dohc vs Ohc...
/ Ford Scorpio 2.9 V6 RWD /
Ford Mondeo mk3 2.0 16vtddi
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
85 aasta sierral vist ei leia armatuuri alt el akende pistikuid?
Loota pole. Kui kohe neid autol polnud siis uuri kuskilt terve juhtmestik ikka omale.
0 esiveolist, 8 tagaveolist.
El akende lülitile vaja ainult + ja - juhe vedada. Asi see siis kasvõi otse akust vedada, kaitse vahele ja hea.
Ford Sierra 2,9 V6 Cosworth Ghia 143kw 1989a ootamas oma aega
Transitipeale üleläinud...
Transitipeale üleläinud...
-
sõdurpoiss
- aktivist
84a. XR4-jal on el.akende toite pistik armatuuri all olemas, uste juhtmestikus on ka el.akende valmidus olemas. Aknalülitite jaoks on eraldi juhtmekimp, üks pistik läheb armatuuri alla, kust tuleb vool, üks pistik vasaku ukse jaoks ja teine parema. Sai siin just paar päeva tagasi oma autole el. aknad ühendatud, õigete juppide olemasolul imelihtne töö.

Niipalju, kui mina olen sierrasid lammutanud, pole neil uste sees mitte mingit juhtmete valmidust olnud.
Armatuuri alt olen küll leidnud tühje pistikuid, iseasi milleks need olid ja kas need järgi olid.
Kunagi oma 87a 2,3d Cl sierral oli üks pistik armatuuri all, mis arvasin, et äkki elektriakende oma, aga elektriakendele sealt voolu ei saanud igatahes.
xr4 kohta ei oska öelda.
Armatuuri alt olen küll leidnud tühje pistikuid, iseasi milleks need olid ja kas need järgi olid.
Kunagi oma 87a 2,3d Cl sierral oli üks pistik armatuuri all, mis arvasin, et äkki elektriakende oma, aga elektriakendele sealt voolu ei saanud igatahes.
xr4 kohta ei oska öelda.
Sierrat enam pole, aga unustanud teda ka pole.
-
Tarmo
- Klubi juhatus
- Nimi: Tarmo
ilmselgelt sõdurpoiss valetab sest Jumal on öelnudsõdurpoiss kirjutas:84a. XR4-jal on ... uste juhtmestikus ka el.akende valmidus olemas...
AlarT aka Jumal kirjutas:Niipalju, kui mina olen sierrasid lammutanud, pole neil uste sees mitte mingit juhtmete valmidust olnud...
Mina pole kah leidnud kui ausalt öelda 
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Ehh, minu kahel sierral (88a ja 89a) ei olnud ka miskipärast el. akende valmidust.
Huvitav, mille alusel seda vabrikus otsustati, et kas jätta vajalikud juhtmed ja pistikud või mitte.
xr4-jal peaks olema elektriaknad juba tehasest peal, või tehti neid erineva varustusastmega.?
võibolla sõduripoisi omal olid nad lihtsalt kellegi eelmise omaniku poolt ära võetud.
võibolla sõduripoisi omal olid nad lihtsalt kellegi eelmise omaniku poolt ära võetud.
Minu xr´il ei olnud,kondijõul käis.
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
-
Tarmo
- Klubi juhatus
minu omal kah kondijõul. ei vaadanud juhtmeid väljavõttes mis ja kus ja palju seal oli. küll aga oli mu kunagisel punasel olemas el akende valmidus.
XR4 'jal on valmidus olemas!!
Eks neid xr4jasi veeres välja ernevas varustus astmes aga kuna ta oli 83aaastal ikkagist mugavusvarustusega auto siis on ka valmidus olemas, erinevalt tava seirrast!
Eks neid xr4jasi veeres välja ernevas varustus astmes aga kuna ta oli 83aaastal ikkagist mugavusvarustusega auto siis on ka valmidus olemas, erinevalt tava seirrast!
XR4i

Tarmo mis sul viga on?
Ma ju ütlesin, et niipalju, kui mina olen lammutanud, samuti ütlesin et xr4 kohta ei oska öelda.
Ma ju ütlesin, et niipalju, kui mina olen lammutanud, samuti ütlesin et xr4 kohta ei oska öelda.
Sierrat enam pole, aga unustanud teda ka pole.
-
Tarmo
- Klubi juhatus
aga sinu kogemused on ju reeglid, kes saab teise tulemuse see valetab, k.a. tehas