Ford sierra 2.0 dohc GT 1991 - priit

Kasutajate pikendused
Suletud
kalevipoeg
aktivist

Re: Ford sierra 2.0 dohc GT 1991 - priit

Postitus Postitas kalevipoeg »

See soenduse traat on ka antenniks.
Tarmo
Klubi juhatus
Nimi: Tarmo

Postitus Postitas Tarmo »

kas antenni juhe läheb eraldi soojenduse niidistiku külge või ühineb kuskilmaal soojenduse juhtmega?
kalevipoeg
aktivist

Antenni juhe läheb võimendisse ,mis asub taga aknalaua all .Sellel 6 otsa. Sealt läheb 2 juhet klaasi külge 1 massi.
Priit
Moderaator

Postitus Postitas Priit »

Isegi uudistesse on mu auto pääsenud: http://www.delfi.ee/news/paevauudised/1 ... d=30565315" onclick="window.open(this.href);return false;
Igatahes tänud kõigile klaasipakkujatele, aga Tarmo sebis mulle väga hea pakkumise ja läheb uus klaas külge.
Mees peab nii palju jooma, et naine taararahast lõdvalt ära elaks!
IvoK
sõltlane

Postitus Postitas IvoK »

Kuidas muidu see tagaklaasi sees olev antenn ennast ka õigustab, on parema leviga kui tava antennid mis tiibade või katuse peal olevad :?
Sierra 2.0i 85a
Sierra 2.0i 93a
Probe 2.5 96a
M3 1.6 04a
Sierra 2.0i 92a
Mondeo 2.0 103 11a
kalevipoeg
aktivist

Ei ole vist mingit vahet.
legendaarne666
Klubi auliige
Kontakt:

Postitus Postitas legendaarne666 »

Kuradi jama küll nende vandaalidega.Mul ka kunagi löödi küljepeegel ja küljeklaas koos sirmiga puruks.Sõbral ka juhtus samalaadne asi.Ma ei tea mida need jobud mõtlevad kui nii teevad.Aga noh idiootide eest pole me keegi kaitstud kahjuks.
Priit
Moderaator

IvoK kirjutas:Kuidas muidu see tagaklaasi sees olev antenn ennast ka õigustab, on parema leviga kui tava antennid mis tiibade või katuse peal olevad :?
Nagu ka msn-s räägitud sai, siis ilmselt on kerest väljaulatuv jublakas ikka parem. Ok, makivahetusega läks ka mul signaal paremaks, aga võrreldes mondeo katuseantenniga siiski konkurents raadiolevi osas pmst puudub. Võibolla ajan villast, aga kui peaksin sõrme kirvepakule panema ja otsuse ütlema, siis ilmselt eelistaks ikka katuseantenni. Enda sierrat ei ole lihtsalt viitsinud lõikuda ja raadiolevi puudumisel kuulan muusikat lihtsalt plaadilt või mälupulgalt.
Priit
Moderaator

Pole mõnda aega kirjutanud jälle. Minu puhul on see muidugi hea, sest tavaliselt on midagi öelda ainult siis, kui midagi on pahasti :wink: Samas pole midagi eriti teinud kah. Kasutanud autot eesmärgipäraselt, ehk siis sõitnud. Vahepeal sai konks külge ja seda ka eesmärgipäraselt kasutatud. Jõuab vedada küll. Esipidur jäi ka peale vahepeal. Support küljest ära, puhastatud ja rem. kompl. külge ja töötab jälle. Kõige masendavam osa on muidugi kere. Talv on koopaääre täitsa ära söönud.
Lähipäevadel uus õli sisse jälle ja sõit läheb edasi.

Ahjaa klaasiloo unustasin täitsa ära. See firma, kes odavalt lätist uue klaasi pidi tooma huias kolm nädalat ja loobusin sellest ära. Camilla andis mulle hea hinnaga ja kiiresti klaasi ja tuttava tuttav pani ette. Mure murtud 1-e päevaga. Kundepoolse ukse lukusti andis ka alla. Kiire kõne camillale, pool tundi nokitsemist ja jälle rahu majas

Kiire kokkuvõte siis viimasest ajast :P
Tarmo
Klubi juhatus
Nimi: Tarmo

Postitus Postitas Tarmo »

firma kes lubas 4 nädalat oli sepa autoklaas. ja kui siibrisse viskas siis oli pmsty neli kõnet mul teha ja klaas priidul olemas. kaks camillale ja kaks priidule
marekw
kasutaja

Postitus Postitas marekw »

Vaatan et sekeldusi selle autoga sul ikka jätkub.Hea muidugi oleks kui saaks kaamera või politsei/turvamehe autot valvama panna :D .Enda sierral on korra kütust varastatud aga tol hetkel oli õnneks põhjas vaid törts kütust.
Priit
Moderaator

Kõik on uus septembrikuus
õõtshoob on uus
õhufilter uus
ja ülevaatus uus

Ehk siis enne ülevaatust lasin vahetada õõtsa, kuna zarniir oli läbi ja igaks juhuks viskasin uue õhufiltri peale ning läksin ühte üv punkti heitgaase mõõtma, et teada saada, kas auto üldse ülevaatuskõlbulik on. Selgus, et gaasid ok ja samas tehti üv ka ära. Vahva värk, anna aga pea 20 aastat masinale iga ilmaga sõitu, vea käru, ära remondi(kuna auto seda ei nõua ) ja ikka läheb ülevaatuselt esimese raksuga läbi nagu värskemad sõiduriistad. Täitsa vahva :P

Ahjaa, esimest korda tegin ülevaatuse kohas, kus ei ole ühtegi tuttavat inimest, kes soovitusi jagaks ja esimest korda tehti üv-l ka amorditest. Kahjuks unustasin küll tulemused küsida, aga ju siis oli ok
FLAMEWAR
fanaatik

Postitus Postitas FLAMEWAR »

auto alla ka vaadati ja katsuti? piduri toru ei tohi roostes olla või mõra tules või mõlki ukel :(
tele2-51-70-236
instagram:RS garage™
Priit
Moderaator

FLAMEWAR kirjutas:auto alla ka vaadati ja katsuti? piduri toru ei tohi roostes olla või mõra tules või mõlki ukel :(
Ikka vaadati, kuis muidu. Hinnaalandust ei tehtud, kuna sealsed mehed minu jaoks täiesti võõrad inimesed. Loksutati, raputati, väänati, vaadati. Nagu ikka tehnoülevaatust tehakse. esitiib on mul natuke mõlgiline küll, sest talvel jooksis üks koer sinna sisse, aga selle kohta ei öeldud midagi pahasti
Priit
Moderaator

taaskord siis sissekanne sellest, et kellegi teise käe läbi on minu autoga midagi tehtud. Seekord siis viidi minema tagumised kõlarid ja käetoe seest mälupulk koos makikaabliga. Seekord on vähemasti klaasid terved.. Kui auto juurde jõudsin, olid mõlemad ühe poole uksed kenasti irvakil. Aga lukk töötab siiani. Pagasiruumi lukk on mul laiskusest õlitamata ja käib raskelt. See oli jõutud ainult poolde vinna keerata ja luuk jäi suletuks. Selline lugu siis
Suletud