sooviks siis teada milline meie sierra-pere on
 kui hullud koomajänesed siin koos on kah
 kui hullud koomajänesed siin koos on kah 
võib kirjutada ka vahvates seikadest mis on juhtunud just pidudel.
isiklikult olen ärgand baari kõrvalt kraavist. ärkasin selle peale kui ema mööda sõitis. Hiljem magasin sama baari pelleris...2 korda ühe õhtu jooksul,ja uni oli hea, ärkasin teiste prõmmimise peale

kusjuures see baar on mu kodu ligidal ja kogu selle personaliga saame hästi läbi (ikka veel)
 kusjuures see baar on mu kodu ligidal ja kogu selle personaliga saame hästi läbi (ikka veel) 
magatud on ka laua all mingi venna sokkide peal (õnneks oli nina kinni), perekonna tuttavate juures olen ära kustund saunas ja keset tuba

ühekorra saunast tulles läxin õue kusele (taas issanda koomas olekus)....lasin soru ära ja vaatan et krt sein jumala kuiv...siis tabasin et unustasin rätiku eest ära võtta

andke te ka siis minna
 ei taha olla ainus häbiplekk siin
 ei taha olla ainus häbiplekk siin  loobite tellistega surnuks ka..ja siis ytlete et omad vitsad peksavad, sõnaotseses mõttes
 loobite tellistega surnuks ka..ja siis ytlete et omad vitsad peksavad, sõnaotseses mõttes 
 !
  !  

pika meenutamise tuligi meelde et u. pärast 15 õlut sai traumas käidud. üks tüüp tahtis nalja pärast jalaga per*e lüüa mulle aga sain käe ette. näpuliigeses mõra ja puha
  pika meenutamise tuligi meelde et u. pärast 15 õlut sai traumas käidud. üks tüüp tahtis nalja pärast jalaga per*e lüüa mulle aga sain käe ette. näpuliigeses mõra ja puha   
  kui küsiti mis juhtus siis ei osanud midagi välja mõelda ja ütlesin et ei tea..
   kui küsiti mis juhtus siis ei osanud midagi välja mõelda ja ütlesin et ei tea..