rookierice kirjutas:Kuidas sa oma toyodega rahul oled olnud? Mul ühel focusel sama rehv all ja tee mis tahad ülitüng asi on, kurvikiirus võrreldes 7a vanade kütusesäästurehvidegA (mingid jamad firestoned) langes ikak 10kmh alguses. nüüd kui 5000km sõidetud ja välimised ääred täiesti kulunud hakkavad juba enamvähem pidaga aga ikka mitte nii hsäti kui suvaline läbikulundu 700kroonine rehv. Mitte et proxes t-1R hea rehv poleks aga ta on nagu lamell, pehme, vaikne, ebatäpne. Roolitunnetust pole enam ollagi. Väidetakse et see rehv muutub heaks alles siis kui natuke alla 2mm mustrit alles, tuleb oodata. Ja muidu on ta mõeldud ülikergetele autodele (focuse 1070kg käib selgelt üle) või siis nendele mille vedrustuse geomeetria seatav (suhtlesin inimesega kes neid rajal kasutanud ja 2-3kraadi ( !!!) negatiivset külgkallet soovitas,et siis võtab kurvis rehvi all sirgeks ja peab ka, sest kummisegu kui selline on hea, tükke ei lennuta kulub peene puruna ja muud kvaliteetrehvi näitajad.
Igal juhul teist korda sellist lollust enam ei teeks oma kiire-fordi üritusele tuleb ikka R888 alla panna proxes on rämps.
Toyo Proxies T1-R olid väga head uuena märjal asfaldil ning isegi kruusal pidasid, ilmselt pehme segu tõttu. 
Kuival asfaldil on hea niikaua, kuni nad kuumaks ei lähe. Mida kuumemad, seda kehvemini peavad. 
Negatiivne külgkalle on mul ees 1 kraad, tagasilla kohta infot ei oma.
Praeguseks on rehvid kulunud (paar mm ehk on keskel veel mustrit, servadest täiesti siledad).  Kuival asfaldil sõites olen praegu suht rahul, samas märjal on ikka väga libe.
Ma muidugi ei oska eriti võrrelda teiste rehvimarkidega, sest need Toyod olid esimene suverehvide jooks, mille ma elus üldse uuena olen ostnud. Eelmistel aastatel mingite suvaliste pasteldega sõitnud. Ringiaegu Toyode ja vanade rehvidega võrrelda ei oska, kuna ilmselt sel aastal oskused ja kogemused paremad kui varem, samuti on auto settingut muudetud (polü puksid plusspoolelt, hunniku pigimattidega lisatud raskus miinuspoolelt).
Järgmiseks suveks pean uued rehvid ostma, ei ole veel otsustanud, millised. Võib-olla proovin ka R888 ära.
rookierice kirjutas:
Ja teil pole enam vecut ka või aint omega müüdud? Ma mõtlesin miks teid SQ-s see aasta näind pole. Raini laugpärasse tuleb väike soundikas?  

Hoian pöialt kiire-dohc-sierraga

Vecu on alles veel, aga muusika välja tõstetud. Sellepärast pole ka SQ võistlustel käinud.
Järgmisel nädalavahetusel Tartus on Rain kohal (mitte küll võistlemas). Mina ilmselt ei saa minna.