Minu uus masin
http://foorum.bmw-club.ee/viewtopic.php?t=56229

Kell on 10:10!!!

Kell on 10:10!!! Kell on 10:10!!!
 Kell on 10:10!!! Ainus oluline viga oli esimesed rehvid. Need suht siledad... Ülevaatuse onu ütles, et ei lase oma päris häid tutavaid ka kehvade rehvidega läbi. Nende enda turvalisuse huvides. Pean korralikud alla panema siis saab templi ka passi
 Ainus oluline viga oli esimesed rehvid. Need suht siledad... Ülevaatuse onu ütles, et ei lase oma päris häid tutavaid ka kehvade rehvidega läbi. Nende enda turvalisuse huvides. Pean korralikud alla panema siis saab templi ka passi 

Kell on 10:10!!!oleks võinud siis minu maja ette selle lohistada, oleks endale võtnud:DSir Tamme kirjutas:Nojah. Nii nagu elu käib. autot tööle ei saadud ja nüüd seisab tühjalt Selveri parklas, võtmed on ees.
Kes tahab võtku endale, sest Tallinnasse vedamine ei ole eriti mõtekas, läheb kulukaks.
Ja 35L bensiini on ka paagis, kui ei ole juba tühjaks imetud.
R.I.P. Sierraari.
No sul, dexter, on see võimalus ju olemas-võtmed on eesDexter kirjutas:oleks võinud siis minu maja ette selle lohistada, oleks endale võtnud:DSir Tamme kirjutas:Nojah. Nii nagu elu käib. autot tööle ei saadud ja nüüd seisab tühjalt Selveri parklas, võtmed on ees.
Kes tahab võtku endale, sest Tallinnasse vedamine ei ole eriti mõtekas, läheb kulukaks.
Ja 35L bensiini on ka paagis, kui ei ole juba tühjaks imetud.
R.I.P. Sierraari.