mõni ime et ta ei lähe uue kettaga vahele

teisel autol õnneks kõik korras, nii et kindlustuse riskikoefitsent ei tõuse aga minu masinal parempoolne esituli ja stange puruks
  teisel autol õnneks kõik korras, nii et kindlustuse riskikoefitsent ei tõuse aga minu masinal parempoolne esituli ja stange puruks  kõige lollim lugu on see et kedagi süüdistada ka ei ole peale iseenda
  kõige lollim lugu on see et kedagi süüdistada ka ei ole peale iseenda  
  ja ma ei saa aru mis päev see täna on-pidin teisest nurgast kah ilma jääma-mingi telefoniga vestlev voyageri juht mõtles et reastub ilma suunda näitamata ja üle minu auto nina. üüd oli õnneks tee kuiv ja kummide vilinal sain napilt pidama. tüüp tegi veel sellist nägu, et mis ta nüüd valesti tegi
  ja ma ei saa aru mis päev see täna on-pidin teisest nurgast kah ilma jääma-mingi telefoniga vestlev voyageri juht mõtles et reastub ilma suunda näitamata ja üle minu auto nina. üüd oli õnneks tee kuiv ja kummide vilinal sain napilt pidama. tüüp tegi veel sellist nägu, et mis ta nüüd valesti tegi  

no päevakese nikerdasin ja tulemus käes- üks stange, mis näeb välja  no pehmelt öeldes kole a ses suhtes on kõik hästi et mulle jääb töörõõm
  no päevakese nikerdasin ja tulemus käes- üks stange, mis näeb välja  no pehmelt öeldes kole a ses suhtes on kõik hästi et mulle jääb töörõõm  ja kogu asi läks maksma 6 eeku(ostsin vaibanoa et oleks hea makrot lõigata)
  ja kogu asi läks maksma 6 eeku(ostsin vaibanoa et oleks hea makrot lõigata)

Oma järge ootavad veel karbilaiendid ja antitiib, aga see jääb vist kevadeks
  Oma järge ootavad veel karbilaiendid ja antitiib, aga see jääb vist kevadeks