O: mootorit alates 2.0 - 2.9
Foorumi reeglid
Teema tõstmine mitte enne 7 päeva mõõdumist eelmisest postitusest. Alati võib lisada uut hinda või uut infot.
KONTAKT andmed (tel number, meil, msn, skype vms).
Dokumentide ostu müügi kuulutused on keelatud.
Teema tõstmine mitte enne 7 päeva mõõdumist eelmisest postitusest. Alati võib lisada uut hinda või uut infot.
KONTAKT andmed (tel number, meil, msn, skype vms).
Dokumentide ostu müügi kuulutused on keelatud.
O: mootorit alates 2.0 - 2.9
pakkuke mootoreid koos juhmestiku ja ajuga 2.0dohc puhul ei ole juhmestik ja aju tähtis aga teiste puhul on
-
- Klubi juhatus
- Nimi: Tarmo
Re: O: mootorit alates 2.0 - 2.9
mul üks 2,9 automaat scorpio vedeleb metsa all, mingi 5 aastat tagasi ei käivitunud enam, muidu seisnud kauem, pole viitsinud uurida mis viga
Oleks võimalik äkki pilte saada ja mis oleks hinna soovTarmo kirjutas:mul üks 2,9 automaat scorpio vedeleb metsa all, mingi 5 aastat tagasi ei käivitunud enam, muidu seisnud kauem, pole viitsinud uurida mis viga
-
- Klubi juhatus
kere pole midagi väärt, lihtsalt seal on mootor juhtmed ja aju, seega pildid ilmset ei muuda midagi
hinnaks sooviks 300
mis pärast üle jääb saad emeksis 80euri tagasi, samas saad sealt endale vbl mõne el lisa ka maha kerida (sedaan ghia).
hinnaks sooviks 300
mis pärast üle jääb saad emeksis 80euri tagasi, samas saad sealt endale vbl mõne el lisa ka maha kerida (sedaan ghia).
Aga palju ainult mootori ja juhtmestiku ja aju eest tahad ma ju ei tea isegi kas käima läheb
-
- Klubi juhatus
ma eraldma küll ei viitsi neid hakata
Loogiliselt lihtsam terve masin võtta ja ise kodus eraldada vajaminev kaup, eriti kui swap käsil.
kirjutas ju, et 300 tahab saada mootori ja muu pudru(kompl. auto) eestkajarmees kirjutas:Aga palju ainult mootori ja juhtmestiku ja aju eest tahad ma ju ei tea isegi kas käima läheb