Oli üks kehvapoolne novebrikuu , kui heasõber (VahurM) käis heas mõttes ajudele ,et osta ka endale sierra.
No mõeldud tehtud, sai siis hakatud mööda interneti avarusi ringi tuulama.
Ei läinud palju aega mööda , kui kodukandist sai üks mk2 koju toodud,see osutus ikka kerepoolest liiga raipeks ja nii ma ta maha uuesti müüsingi.
Siis sai sierra foorum uuesti läbi otsitud , ja jäi silma pärnus kottis mootoriga teema peakangelane.
Sai siis 2014 november kohalkäidud , vaadatud ,tingitud ja koju toodud.

Kere polnud kõige hullem , läbi olid mõlemad tagumised tiivaääred ja karbid, eluksvajalik oli/on siiani korralik.
Sai talle mootor peale ja siis sai mõistus otsa , et mis ma temaga nüüd peale hakkan.
Sai siin natukene omaks lõbuks kruusa/ jääd sõidetud kui sai suuresti VahurM tungival soovitusel teda elustama hakatud.
Nii ta seisis nukralt:
Ja siis läks nö lappama, sai kriitilise pilguga eelnevalt tekitatud kahjud ülehinnatud ja vahetusse/paigaldusse läksid järgnevad asjad:
Esimesed amordid,
Tagumised amordid
Madaldus vedrud
LSD-differ ( jätsin trummel piduri)
Etteläksid Brembo kettad ja klotsid
Taha tavalised klotsid.
Kõik puksid said uued.
Pidurivedelik
LSD- sai uue õli.
Kütusepaak koos pumbaga läks uus.
Siis sai temaga liigeldud talvel, mööda jääradasid põhiliselt.
Talveks said alla continental icecontact 2 , väga väga hea rehv.
Kevade saabudes sai otsustatud ,et teeb temast ühe korraliku sierra,
Sai vahetatud karbid,tagumised tiivaääred ja põhi korda tehtud,
Hetkeline seis on selline:
Suuresti on vahepeal aega kulunud ka erinevate detailide leidmise peale, aga oma varamusse olen saanud:
Recarod , mis hetkel taastamises.
Rs - neljakodaraga rool , mis samuti nahatamises.
Rs- 16 veljed , käisid sirgendamises ja värvis.
Läbi juhuste sain ka endale, el-katuseluugi mootori koos katte plastikuga.
Rs-lisasid on 3kmpl. Endale läheb külge udukatega lisa,
Udukad on ka olemas.
Üleeelmine nädalavahetus , sai käidud koos VahurM , kesk-eesti romuringil, niisama ringi tuigerdades märkas Vahur ,et ühel sõjavõitjal on rõõmsalt taga Cossu tiib, ja oli plaanis see kohe molekulideks sõita.
Seda me loomulikult ei lasknud juhtuda ja natuke motiveerimist ja minuoma ta oligi.
Venib juba päris pikaks , eks katsun teemat ikka aktiivsena hoida.
Jaanus