ALKOHOL
Re: ALKOHOL
kui numbrid teisied panna siis on minul sinu auto:D

Hehee tuleb nii välja jah... krt myysin maha jaäi minu nimele,oli kyll nats avariiline aga ei tea kas tehti korda või läx varuosadeks:)
http://web.ark.ee:10122/aris/soiduk.jsp" onclick="window.open(this.href);return false; ja
https://www.lkf.elion.ee/pls/xlk/SYSADM ... stuspoliis" onclick="window.open(this.href);return false; lingilt kontrollides pole ei kindlustust ega ülevaatust su vanal autol. Ilmselt siis liikluses seda kohata ei ole lootust.
https://www.lkf.elion.ee/pls/xlk/SYSADM ... stuspoliis" onclick="window.open(this.href);return false; lingilt kontrollides pole ei kindlustust ega ülevaatust su vanal autol. Ilmselt siis liikluses seda kohata ei ole lootust.
no siis pole vast hullu kui kunagi eesti jõuan kannan maha
mis sest sitast ikka rääkida. nyyd siis tagasi alko teema juurde
oi kus tahaks eesti eesti preeriumit juba saada. krt see soome õlu on nagu kusi 

sattusin täna lõunakeskusesse. ja krt kogemata komistasin maksimarketis õllealuste otsa. Ja mida ma näen-alexander, ehk siis üks mu lemmikhumalavedelikke, suisa poolmuidu käes. 5,90+pandipoiss. No mõtlesin, et võtan kohe mitme igava õhtupooiku varu... Krt aga läks nagu ikka-enne magama ei lähe kui väärt kraam otsas.. Aga mõtted on värvikad,meeleolu ülev ja reaalsus ilmselt enne hommikut otsaette taguma ei hakka
Mees peab nii palju jooma, et naine taararahast lõdvalt ära elaks!
Jaaa... alkohol on ikka tore asi..
Eile/täna sai kõvasti Kristo sünnipäeva peetud. Praegu on selline hetk, kus etanool veel laguneb veres ja uut kütet saab veel peale laetud.. See on hetk, kus tekib tunne, et nii võib alkohoolikuks saada. Mina ei tunne seda ja homme lähen jala kooli. Auto võtmed jäävad varna.
Aga ärge saage valesti aru.. Ma ei poolda etanooli tarbimist!
Eile/täna sai kõvasti Kristo sünnipäeva peetud. Praegu on selline hetk, kus etanool veel laguneb veres ja uut kütet saab veel peale laetud.. See on hetk, kus tekib tunne, et nii võib alkohoolikuks saada. Mina ei tunne seda ja homme lähen jala kooli. Auto võtmed jäävad varna.
Aga ärge saage valesti aru.. Ma ei poolda etanooli tarbimist!
nonii täna käisin hirmsad sierra liigud
jube hea ikka vahel siksi klapipesade freesimise vahele tilgake viint võtta
õnneks kell juba 22 läbi ja alkoholi enam ei saa, saab homme rahulikult tööle minna 

Krt ära tüütab juba see, et ma nii räme alkosvamm olen. Eile võtsin rahuikult teleka ees 5 õlutit ja praegu krt alkomeeter jutustab 0,2. no mida hullu! Aga no kuna tuleb niikuinii jala tööle minna, siis võib vabalt ühe hommikuse õlle kah võtta 

Mees peab nii palju jooma, et naine taararahast lõdvalt ära elaks!
kuna jõulud mu "lemmik" pühad ja kaine peaga seda crapi seedida ei kannata siis ma ka juba pea nädal bussiga ringi liikunud. 6-7 sassi õhutjooksul pole probleem. Eile sai isegi klaasike viskit otsa. Need pühad joon ma maha midagi pole teha. -tsenseeritud- komerts cräpp, möödusin koduextra poest ja niikaugele kuni silm seletas oli ainult kuused ja ehted ja muud säärane.
NB! tegemist on minu isikliku arvamuse ja iseloomu iseärasusega mis ei pruugi teistega sarnaneda
NB! tegemist on minu isikliku arvamuse ja iseloomu iseärasusega mis ei pruugi teistega sarnaneda
sierra mk I 5d
krt jõulud,siis tuleb aastavahetus,siis synnipäev,siis jaanipäev ja jälle jõulud käes
krt ei saagi kainex nii juu
. aga noh vältige pohmekat,püsige joobes 

Sai võetud viskit ja jäägerit. Tuju hea. Peaks mõnda raami sebima hakata, a kurat teab millist ette võtta selles jama. Mingi võõra raami vaatama siis veits normim asi.
Ford Sierra 2,9 V6 Cosworth Ghia 143kw 1989a ootamas oma aega
Transitipeale üleläinud...
Ja eile langesin jälle kurivaimu küüsi.. Nüüd tuleb aastavahetuseni oodata. 

Sigmar kirjutas:Ja eile langesin jälle kurivaimu küüsi.. Nüüd tuleb aastavahetuseni oodata.
Et siis aastavahetuseks saad kaineks ?
Ford Sierra 2,9 V6 Cosworth Ghia 143kw 1989a ootamas oma aega
mina alustasin täna külmade ilmade ja jõulude maha joomist...
Eesti majandus seisab hetkel suure kuristiku serval. Valides Keskerakonna astume suure sammu edasi.
Ma alustasin roolilati vahetusega ja l6petasin saunaga,krt kui hea on olla 

/ Ford Scorpio 2.9 V6 RWD /
Ford Mondeo mk3 2.0 16vtddi
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Ford Mondeo mk3 2.0 16vtddi
Ford Mondeo mk1 1.8 16v