Aga ei saa salata et priidu sierra eemalt hea välja näeb
Ford sierra 2.0 dohc GT 1991 - priit
-
Tarmo
- Klubi juhatus
- Nimi: Tarmo
Re: 2.0 dohc 1991 italianopriit
Kersti näeb üldse vähe sierrasi siis
Olen paremaid näinud ka tartu osakonnas imho vähemalt 2
Ma panin alles nüüd tähele, et uks on sile
Eks see auto tegemine üks kättevõtmise asi on, siis on tulemust ka näha (italiano on ehe näide sellest) . 
-
Tarmo
- Klubi juhatus
ta oli jah kannatlik ja ootas kuniks tuleb samavärvi uks et siis lihtsalt ära vahetada. Ma olen üsna kindel et ta käis või lasi kellegil käija TOm'i sierrat saboteerimas 
uks on juba tükk aega sile, aga juhtmed said alles nüüd ühendatud. Ja ukse virutasin jah Tomi sierra küljest äraSigmar kirjutas:Ma panin alles nüüd tähele, et uks on sile Eks see auto tegemine üks kättevõtmise asi on, siis on tulemust ka näha (italiano on ehe näide sellest) .
Mees peab nii palju jooma, et naine taararahast lõdvalt ära elaks!
-
Tarmo
- Klubi juhatus
saan väga hästi aru miks sul tegemata oli
ega ma ise targem pole, kuigi vabaaega justkui oli pisu rohkem
ega ma ise targem pole, kuigi vabaaega justkui oli pisu rohkem
täna minu sierral siis selline päev:

aga kleeps on uhke selle-eest

Täpsemalt tänased tegemised siis järgmised. Ammu ammu oli teada , et vahetust vajavad õõtshoova sees olevad stabikavarda puksid. Kui vedru vahetasin, selgus, et ka ka sarniirid(korrektset kirjapilti ei tea) läbi. Õnneks kodus mul vedelesid õõtshoovad, millel sarniirid tundusid head olema ja lükkasin siis nendele õõtsadele uued puksid sisse ja masinale alla. Kuidagi kahtlaselt lihtne oli kogu see tegevus, näis mis tagasilöögid nüüd tulema hakkavad. No ja kuna juba auto laiali oli, siis vahetasin rattalaagri ka ära millel loks sees oli. Aga oi üllatust mis sealt seest välja tuli. Välimine laager juba puruks läinud. Ei tea miks ta ei olnud undama hakanud siiani... Uus sisse ja tunne jälle turvalisem. Loom- ja inimkatesed tulevad vast homme. Kohapeal seistes tundub tugevalt tihedam.
Aga kodus põlveotsas nokitsemine on ka omaette mõnus mõnus mõnus! õhtul on ikka mõnus tunne, et asjalik päev mööda saadetud

aga kleeps on uhke selle-eest

Täpsemalt tänased tegemised siis järgmised. Ammu ammu oli teada , et vahetust vajavad õõtshoova sees olevad stabikavarda puksid. Kui vedru vahetasin, selgus, et ka ka sarniirid(korrektset kirjapilti ei tea) läbi. Õnneks kodus mul vedelesid õõtshoovad, millel sarniirid tundusid head olema ja lükkasin siis nendele õõtsadele uued puksid sisse ja masinale alla. Kuidagi kahtlaselt lihtne oli kogu see tegevus, näis mis tagasilöögid nüüd tulema hakkavad. No ja kuna juba auto laiali oli, siis vahetasin rattalaagri ka ära millel loks sees oli. Aga oi üllatust mis sealt seest välja tuli. Välimine laager juba puruks läinud. Ei tea miks ta ei olnud undama hakanud siiani... Uus sisse ja tunne jälle turvalisem. Loom- ja inimkatesed tulevad vast homme. Kohapeal seistes tundub tugevalt tihedam.
Aga kodus põlveotsas nokitsemine on ka omaette mõnus mõnus mõnus! õhtul on ikka mõnus tunne, et asjalik päev mööda saadetud
Nii, esimesed sõidud siis tehtud. Maantee peal erilist vahet ei tunnetanud, küll aga linnas. Pikirööbastes ujumine ja teeotsimine mis selgemalt esile tuli pärast suverehvide allapanekut(laiemad ja jäigemad) läks pärast puksivahetust kordades väiksemaks. Üle lamavate politseinike ja äärekivide(maja ees parkimine selline, mingi huligaan ei ole
) sõitmine on nüüd kah kõrvale palju mõnusam kuulata 
Tubli... ütlus "ise tehtud, hästi p****s" sinu kohta siis ei käigi

-
Tarmo
- Klubi juhatus
stange ja ukse vahetuskersti kirjutas:Tubli... ütlus "ise tehtud, hästi p****s" sinu kohta siis ei käigi
stange võtan omaks. Tglt oli esimene kord ja algmaterjal vilets kah. Praegu veel pooleli lisaks kõigele. Aga uks on ulme-kõik sai tehtud õigesti , aga istub lihtsalt imelikult eestarmo kirjutas:stange ja ukse vahetuskersti kirjutas:Tubli... ütlus "ise tehtud, hästi p****s" sinu kohta siis ei käigi
-
Tarmo
- Klubi juhatus
osadel autodel on avad uksepiidas ovaalsed, võibolla on sierral kah. Siis saab ust nihutada.
on küll nihutatavad need ukseposti juures ukse lukusti,endal sai ka reguleeeritud seda ja uks käis palju paremini kinni
Ford Sierra 2.0i DOHC 89a. 3D. Müüdud
Ford Focus 2.0 107kw 05a. 3D.
Ford Focus 2.0 107kw 05a. 3D.
Tegelikult uks käib kinni täiesti normaalselt, istub lihtsalt veits imelikult ees. Ehk siis esiporitiiva ja ukse vaheline pilu on väga väike ja kahe ukse vaheline pilu liiga suur.(puksivahetuse 2-e pildi pealt näha kah) Uks oleks siis nagu ettepoole nihkes, kuigi uksevahetamisel ei võtnud hingesid kere küljest lahtiHeiti kirjutas:on küll nihutatavad need ukseposti juures ukse lukusti,endal sai ka reguleeeritud seda ja uks käis palju paremini kinni
Oli siin nüüd 2 nädalat vanematega autod vahetuses. Täna kui maale jõudsin, siis ema ütles, et tal mulle autoga seoses üks uudis, aga ta ei ütle ja mingu ma vaadaku ise. Läksingi siis kohe mõlke, plastmassitükke ja klaasikilde otsima, aga võta näpust - uus esiklaas pandud ette hoopis. Ülemise toonribaga ja puha! Mis nii viga elada 
Oleks siis mul ka sellised vanemad..
Esiklaasis jookseb mõra kus kurat