erki kirjutas:no okei vahet pole, las see teema nyyd jääda
igaüks ise teab millega riskib
aga mul hoopis selline küsimus, et kui mul on taga hetkel 175/75 kummid ja ma vahetan ühe kummi välja ning see uus kumm on 180/75 ning teise mustriga...... mis juhtuda võib?? :P
difri võid peeti keerata muud midagi, sest poolteljed käivad erineva kiirusega- ühesõnaga ei ole soovitav(4wd masinatel peab ka olema kõik rehvid ühte mõõtu!!!)
Visible kirjutas:Ei saanudki aga natukene endale ei tundu imelik, et korra võtan sõna joonele ajamise teemal ja sellest järeldad sina, et minu auto muud moodi ei liigugi. Kust selline loogika tuleneb ?
lihtsalt sa kirjutasid et lükkame joonele ja ma olin lihtsalt ärritunud ühe su posti peale ühes teises teemas ning hakkasin siis sõnasabast kinni. aga kuna ma pikka viha ei pea siis enam vahet pole.
Visible kirjutas:Ei saanudki aga natukene endale ei tundu imelik, et korra võtan sõna joonele ajamise teemal ja sellest järeldad sina, et minu auto muud moodi ei liigugi. Kust selline loogika tuleneb ?
lihtsalt sa kirjutasid et lükkame joonele ja ma olin lihtsalt ärritunud ühe su posti peale ühes teises teemas ning hakkasin siis sõnasabast kinni. aga kuna ma pikka viha ei pea siis enam vahet pole.
Selge, nüüd saan ka lõpuks sinu jutust aru. Millise postiga muidu ma sulle ette jäin ? Nii huvi pärast uuriks.
( Ja ma arvan, et minu sigull liigub väga hästi võrreldes ka sinu Sierraga ).
Viimati muutis Visible, 15 Jaan 2007, 16:18, muudetud 1 kord kokku.
tarmo kirjutas: ma juba mõtlesin et mis sala püss sul valmis tehtud on
Väga tore, et sul vähemalt naljasoont on. Üldiselt kui midagi veel segab sind minu auto juures siis saada enda probleemid privaatsõnumi kaudu minuni ja ma loodan, et leiame laheduse, äärmisel juhul võid pöörududa ka siia :
SEEWALDI KORPUS
Paldiski mnt 52, 10614 TALLINN
info 617 2650
tarmo kirjutas:autoga polnud üldse probleem, lihtsalt teadmiseks
Ja seda räägib mees kes kereplekke klaasriide ja vaigu abil parandab.
( Aa.. baiteveii, respetki sulle ämbri täis, et paarisajameetrised jutid oma Sierraga maha said. Tead sa ikka kui palju on paarsada meetrit ? )
see oli btw lumepeal ja tõusuga tee. kui tõmbad kolmanda sisse ja natuke rooliga mängid ei ole see mingi probleem, kuna rattal puudub igasugune pidamine ja kiirust eriti juurde ei tule. ma pakun et lõpuks oli liikumis kiirus umbes 40 -50 kui gaasi lahti lasin. ja plekke ei parandanud klaasriide ja vaiguga, loe uuesti, see oli klaaskiud pahtel. see mõeldud kohtadele kus plekki nagu väga palju all ei ole enam. ja see pahteldamine oli paratamatuse edasi lükkamine paari aastajagu. kuniks raha juurde tekib
No jah, eks need ajutised asjad kõige püsvamad tavaliselt ongi.
Ja selle jäljede teema pealt võiks nii palju öelda, et võrdlesid oma naabrimehe jälgede pikkusega, on see väga tähtis, et oskad autot lõhkuda ? Mina isiklikult arvan, et juhtimise oskus ei seisne kohe mitte sussi all ringi laskmises ja muudel sellistel tõmblemistel. Isiklikult hindan kõrgemalt isikut, kes suudab autot võimalikult vähese kuludetailide vahetamise ja võimalikult väikeste remondikuludega ülal pidada, see näitab kordades rohkem sinu oskust, sest ega see pole mingi kunst teha paar jutti maha kui autol piisavalt jõudu on.
krt visible otsusta nüüd ükskord ära mida sa räägid. kas on liigapikad jutid või ei ole, nüüd juba räägid et kui on piisavalt jõudu ei ole probleem, ja ennem ei uskunud. ja selle 5m juti kohapealt ei ole tähtis mite meetrid vaid mida tegi teine ratas samal ajal. selle kohta saad täpsemalt infot 5m eelnevast postist