Edith,mis jubinaid sul vaja oli?
Kui mul olemas,siis v6in anda tasuta,aga sina maksad postikulu

Kes tannkubilius kirjutas:Tann-i kohta ainult head sõnad.
 ?
 ?

, aga viimasel aastal kuidagi ei taheta kohe mulle õigeks ajaks raha üle kanda ja asju saata. Mulle ollakse juba pikemat aega võlgu raha ja kaupa koguväärtuses ca 12 000 kr ja plaaningi õige pea ringreisiga mööda Eestit pihta hakata vahet pole, mis see mulle ka ei maksaks või tähendaks. Kogu see jama ajab lihtsalt närvi väga mustaks. Õnneks pole sierra foorumis sulisid kohand. Kaupsi puhul on tegemist igati ausa poisiga, aga vastutustunnet vist napib natuke
 , aga viimasel aastal kuidagi ei taheta kohe mulle õigeks ajaks raha üle kanda ja asju saata. Mulle ollakse juba pikemat aega võlgu raha ja kaupa koguväärtuses ca 12 000 kr ja plaaningi õige pea ringreisiga mööda Eestit pihta hakata vahet pole, mis see mulle ka ei maksaks või tähendaks. Kogu see jama ajab lihtsalt närvi väga mustaks. Õnneks pole sierra foorumis sulisid kohand. Kaupsi puhul on tegemist igati ausa poisiga, aga vastutustunnet vist napib natuke  Oleks võinud lihtsalt öelda, et ta on maal ja saab asjad saata alles 2 nädala pärast. Siis ma poleks varem teda tülitanudki.
 Oleks võinud lihtsalt öelda, et ta on maal ja saab asjad saata alles 2 nädala pärast. Siis ma poleks varem teda tülitanudki. 
Jah, kuid kahjuks tänu eesti posti kodulehel olevatele andmetele sai tann'le liiga vähe posti raha kantud:Dtann15 kirjutas:Kasutaja tint,väga meeldiv kandis enne posti panekut raha ilusti k6ik ära ja peale seda sai ka asi posti pandud,soovitan

Õnneks polnud summa suur.
  Õnneks polnud summa suur.