Pilte palju ja mõttetud aga so what
 Tuled koos suundadega peaks varsti minema korralikult kiletamisese. Samuti peaks millalgi toonklaas tekkima
  Tuled koos suundadega peaks varsti minema korralikult kiletamisese. Samuti peaks millalgi toonklaas tekkima

Jah ja mul oli tagaaknal suurelt M*UNN kah kirjas?kes sulle putru ültse pakkus?Sinu arvamus siin ei lähe absull korda kellegile,veel vähem minule,kui kriitikat ei kannata siis miks teema teha??Kõik autoteema tegiad peavad olema sellega arvestanud et tuleb kriitikat,avaldasin oma arvamust neile kahele kes lõbupärast neid väheseid allesjäänd sierrasid lõhuvad,usun et enamus klubiliikmeid on sellega nõus,et selline käitumine võtab maine väga alla,sierraclubi eesmärk on neid sierrasid hoida ja mainet mitte maha tehakreisitill kirjutas:Tanel enne kui kedagi pubekaks sõimama hakkad mõtle sellele oma subaru märgiga sirrale!!!!!Ära plõksi kui ise debiilsem oled!
Sierrari märk päris pull aga see radiotehnika on ikka ülekõige kahju et seda enam pole:D

Heh, täitsa ametlik firmalogo juTanel kirjutas: Jah ja mul oli tagaaknal suurelt M*UNN kah kirjas?kes sulle putru ültse pakkus?:

Uduka klaasid on täiesti mõras ja kui saan teise stange millel udukad stange sisse käivad sebin kuskilt uued ja tuunin jälle kollaseks
 Uduka klaasid on täiesti mõras ja kui saan teise stange millel udukad stange sisse käivad sebin kuskilt uued ja tuunin jälle kollaseks  Esituled on nüüdseks tagasi valged ja auto nurk üheltpoolt veidi deformerunud aga sõitmist se ju ei sega. Auto suhtes mõlguvad erinevad mõtted peas, eks kevadel paistab mis temast saab. Välimust ma kindlasti siluma ei hakka, mis tehnika osas saab ongi lahtine
 Esituled on nüüdseks tagasi valged ja auto nurk üheltpoolt veidi deformerunud aga sõitmist se ju ei sega. Auto suhtes mõlguvad erinevad mõtted peas, eks kevadel paistab mis temast saab. Välimust ma kindlasti siluma ei hakka, mis tehnika osas saab ongi lahtine