aaga heitgaasd ja amordid ongi vast suurim probleem vanadel masinatel....muus osas saadakse ikka läbi.
ülevaatus
Väga ajab närvi kui parklas keegi enda vana panni käimapaneb ja hunnikute viisi säästuautosid seepeale häält tegema hakkavad. Mul sierraalarm on niiet kui makki hakkad vaatama siis hoiatab, aga kui kõigutama või pealeistud siis hakkab tööle, kõva häält eikarda ta.
Mul on mingi 600tuh km sõitnud originaal õliamordid all, eiaja kuskilt miskit välja ega midagi ja ülevaatusel öeldi et väga heas korras need.
Enda suureks imestuseks teatati ka et puksid kõik on korras ja pole ühtki lõtku kuskil. Samas pidruid on ikka kaasaegsete autodega võrreldes liccalt jubedad, noh paremad kui sapperil aga jah...
Mul on mingi 600tuh km sõitnud originaal õliamordid all, eiaja kuskilt miskit välja ega midagi ja ülevaatusel öeldi et väga heas korras need.
Enda suureks imestuseks teatati ka et puksid kõik on korras ja pole ühtki lõtku kuskil. Samas pidruid on ikka kaasaegsete autodega võrreldes liccalt jubedad, noh paremad kui sapperil aga jah...
Ford Sierra 2,9 V6 Cosworth Ghia 143kw 1989a ootamas oma aega
Transitipeale üleläinud...
Transitipeale üleläinud...