naljakas on see et fordil pole sellist versionigi sierrast kui rs (va need mis ennem mainisin)
vaba teema, kuid jääme viisakaks
-
Tarmo
- Klubi juhatus
- Nimi: Tarmo
Re: Sügis käes sügis käes vihma taevast kallab...
ja rs kohe peale kirjutatud
fordi toode pmst?
naljakas on see et fordil pole sellist versionigi sierrast kui rs (va need mis ennem mainisin)
äkki pakuti omal ajal lisavarustusena nö RS-paketti. No nagu bmw-l m-pakett, audil s-line jne. Et tavamudelile siis jubinaid juurde(spoilerid, tesitsugused stanged jms.) Bmw-l sisaldavad osad m-paketid ka tavamudelist pisut teistsugust vedrustust...Tarmo kirjutas:ja rs kohe peale kirjutatudfordi toode pmst?
Mees peab nii palju jooma, et naine taararahast lõdvalt ära elaks!
Ford RS vedrudest pole ma ka midagi kuulnud, enamasti pakutakse ikka kolmandate tootjate juppe, millele siis suurelt ja uhkelt karbi peale RS Cosworth Springs vmt on kirjutatud.
Samas näiteks mu täiesti tavalise välimusega antitiib kandis Ford RS pressitud märki, kuigi ei olnud cossu oma. Nii et jah, kaldun pooldama italianopriidu arvamust.
Samas näiteks mu täiesti tavalise välimusega antitiib kandis Ford RS pressitud märki, kuigi ei olnud cossu oma. Nii et jah, kaldun pooldama italianopriidu arvamust.
Aga kust teada saab kas tiib on cossu oma taga? 
/ Ford Scorpio 2.9 V6 RWD /
Ford Mondeo mk3 2.0 16vtddi
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
kui me nüüd sedaanist räägime, siis sellel on must serv tiival.tann15 kirjutas:Aga kust teada saab kas tiib on cossu oma taga?

Ehh mul olemas siis see tiib
t6mbasin eile talle krundi peale ja täna tuli värv selga 
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Värvid musta serva ilusti üle?tann15 kirjutas:Ehh mul olemas siis see tiibt6mbasin eile talle krundi peale ja täna tuli värv selga
Õige kahh, las cosworthi jupid jäävad ikka cosworthidele, mitte suvalistele pannidele. Seetõttu pole minagi enda dohlakale edevaid lisasid külge riputanud.
-
Tarmo
- Klubi juhatus

siin on vaid kaks varianti: kas on transa või siis oma heteroseksuaalsuses nii kindel et võib seda endale lubada
Kildu peab ka saama ju 
Btw.. ma olin täiesti kaine
Btw.. ma olin täiesti kaine
Kainepeaga ikka ei teeks sellist asja 
Ford Sierra 2,9 V6 Cosworth Ghia 143kw 1989a ootamas oma aega
Transitipeale üleläinud...
Transitipeale üleläinud...
Ei must osa jähi ilusti kenasti alleskersti kirjutas:Värvid musta serva ilusti üle?tann15 kirjutas:Ehh mul olemas siis see tiibt6mbasin eile talle krundi peale ja täna tuli värv selga
Õige kahh, las cosworthi jupid jäävad ikka cosworthidele, mitte suvalistele pannidele. Seetõttu pole minagi enda dohlakale edevaid lisasid külge riputanud.
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
nojah, kui nüüd rahulikult mõtlema hakata siis niipalju vast ei ole, maksimum 4-5 cm vast, aga noh ega see silm ka enam nii hästi ei seleta ju:Dkersti kirjutas:Tohoh nii suured numbrid lausa?! Enamasti pakutakse 3-4cm madaldust, minul vist oli 4 cm, kui õigesti mäletan.erki kirjutas: no mul olemas RS amort pluss RS sinine vedru(ainult ees), madalamad on küll, aga mitte eriti palju, silmaga järeldades võibolla mingi 5-7cm või midagi sinnakanti
Ma muidugi mõõdulindiga mõõtmas ei käinud, et palju reaalselt madalamaks läks, aga lubati max 4cm ja usun, et ta sinnakanti vist jäi ka.
ja täitsa RS kirjad peal nii amordil kui ka vedrul
ja päris rahul olen nendega, eriti hea on see et saab regullida pehmust ja kõvadust
Motorsport is a lifestyle
-
Tarmo
- Klubi juhatus
aga äkki ongi tegu siis rouse sport vedrude ja amortidega. Nad ei pruugi ju tava sierra alt pärineda tehase/diileri poolt
Aga teatavalt tulid tehasest rs sierrad välja
Arvatavasti ei olnud neil ainult stanged Rs´id vaid ka midagi enamat 
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
-
Tarmo
- Klubi juhatus
ooot
räägi nüüd täpsemalt sellest
räägi nüüd täpsemalt sellest