sai väikse naljaga hakkama, sõidan rahulikult, ennem ristmiku sidur alla ja plaks sidur põhjas ja pedaal käib üles alla nüüd nagu lõdva seesammunegi
 sai väikse naljaga hakkama, sõidan rahulikult, ennem ristmiku sidur alla ja plaks sidur põhjas ja pedaal käib üles alla nüüd nagu lõdva seesammunegi  sai siis esimene käik sisse lükatud ja auto käima ning ilma sidurita koju sõidetud.
  sai siis esimene käik sisse lükatud ja auto käima ning ilma sidurita koju sõidetud.Mismoodi see sierra siduri süstjom seal toimib, on ikka hüdrauliline, mitte trossiga? Ise arvan, et seal mingi pedaali kinnitus või naga puruks läind või on kellelgi teadjamal õigem vastus probleemile?

. Ma lasin oma vokiga Tartust Pärnusse, ainult viiendat käiku ei saanud vahegaasiga mängides sisse ülejäänu toimis ilusti. Mul läks ilma sidurita sõiduga starteri tõmberelee nägemist.
 . Ma lasin oma vokiga Tartust Pärnusse, ainult viiendat käiku ei saanud vahegaasiga mängides sisse ülejäänu toimis ilusti. Mul läks ilma sidurita sõiduga starteri tõmberelee nägemist.